Panerad rödspätta!

Mitt tips idag är panerad rödspätta! Det är gott, nyttigt och lätt att göra :)




Skala först potatisen och lägg den i vatten och sätt på plattan såklart :P hur länge potatisen ska koka beror helt på hur stora potatisarna är

Häll upp vetemjöl, ströbröd och ägg i tre olika djuptallrikar, vispa runt ägget så att gulan och vitan blandas

Fisken ska vara fuktig inte genomblöt

Börja med att lägga i filéerna i mjölet, se till så att hela filéen är täckt

Lägg sedan över filéen i ägget, samma där, täck hela!

Sen sist men inte minst så täcker man filéen med ströbröd

Stek sedan fisken så att den blir lite gyllenbrun. Vad du steker i är upp till dig själv, någon olja är ju nyttigast.

Servera sedan med någon god sallad, remoladsås och vatten! :) MUMS!


Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Tack :)

2010-02-13 @ 15:22:09
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0