Panerad rödspätta!
Mitt tips idag är panerad rödspätta! Det är gott, nyttigt och lätt att göra :)
Skala först potatisen och lägg den i vatten och sätt på plattan såklart :P hur länge potatisen ska koka beror helt på hur stora potatisarna är
Häll upp vetemjöl, ströbröd och ägg i tre olika djuptallrikar, vispa runt ägget så att gulan och vitan blandas
Fisken ska vara fuktig inte genomblöt
Börja med att lägga i filéerna i mjölet, se till så att hela filéen är täckt
Lägg sedan över filéen i ägget, samma där, täck hela!
Sen sist men inte minst så täcker man filéen med ströbröd
Stek sedan fisken så att den blir lite gyllenbrun. Vad du steker i är upp till dig själv, någon olja är ju nyttigast.
Servera sedan med någon god sallad, remoladsås och vatten! :) MUMS!
Kommentarer
Postat av: Leia ♥
Tack :)
Trackback