Tvättilitvätt&handelihandla

Nu är det tredje gången på en vecka som jag stortvättar! Då kan ni tänka er berget... Det värsta är att jag måste tvätta imorgon med! Galet, men i veckan ska Daniel och jag ta oss till Media Markt och se om dom har någon bra tvättmaskin för ett rimligt pris! Skulle vara HELT underbart att kunna tvätta när som helst då det nästan aldrig finns tvätt-tid då jag vill...

Inte nog med det så är ju torktumlaren där nere i tvättstugan helt värdelös! Vi har tre tvättmaskiner och en stor gigantisk torktumlare, men om man har tur så kanske tvätten är lite torr efter att ha kört den där nedrans torktumlaren två gånger för mer kan man inte köra då tiden tagit slut...



Inte att rekommendera...



Efter tvättandet senare idag så bär det av till Maxi för storhandling! Efter mycket hard work work så kommer ju lönen nu i veckan! ;)

Kommer med mer uppdatering senare!


Regn, Regn och ganska mycket Åska!

Ojojoj vad mycket regn och åska. Trodde det räckte att jag ändrade mina planer för att jobba lite idag. Kändes lite sisodär att behöva ha på sig gröna stora tretorn stövlar på jobbet men ångrar att jag inte tog dom alltså! Fick köra fotbad i mina vanliga nike-skor istället! Som tur va så hittade jag på mina regnbyxor i förrgår!

Klockan 16;35 senare idag bär det av till Borlänge :D Ska hälsa på min kära moster som under sommaren jobbar där borta i Dalarna. Så nu måste jag ju åka och se hur hon har det :) Så blir kanske inte nå bloggande över helgen men på måndag då blir det uppdatering så det heter duga!

Ha en grym helg!

Noooooo

Blir tokig, hur hjärndö får man bli?!?! Idag skulle jag jobbat sista dagen och sen vara ledig en vecka, tror ni inte dum som jag är att jag tar på mig ett pass imorgon!!! WHY???

Tur för mig att det var ett kort pass 7;30-12;30 annars... Men ändå liksom >< buhuuu


Sommaren är kort...

Inte meningen att deppa ner er också, men känns lite tråkigt att kolla ut genom fönstret, det är inte minsta blått på himmelen och på tvn säger dom att det kommer hålla i sig i några dagar framöver och att sommaren är kort...

Är det bara jag som tycker att den här sommaren har varit bra tråkig?! Vart tog den där medelhavsvärmen vägen?! Sov jag när det var över 30+ ute som det var i en hel vecka förra året!



Men man får försöka se det lite från den ljusa sidan! Det blir vad man gör det till!



Nu ska det sparas pengar så man kan få lite D-vitamin utomlands istället!

Är det någon av er läsare som har något bra förslag på vart man kan åka utan att det kostar skjortan? :)

I must admit!

Kom precis hem från jobb och träning. När jag åker från jobbet kommer jag på att mina skor och vattenflaska ligger kvar hemma så måste hem mellan *suck*... Men min cykelnyckel är borta! Gone with the wind! Blir självklart lack som vanligt när saker och ting inte vill som jag! Så det fick bli bilen till gymmet som ligger 10 minuters gångväg här ifrån eheh ;P ILLA!

Så då har jag lättat på hjärtat lite, hade lite ångest där ett tag! :o

Nu: Operation hitta cykelnyckel!!

Hard work work! (och dryg läsning...)

Jag och grejer alltså, jag gillar dom men kan inte påstå att det är ömsesidigt tyvärr... Sitter med min ja såklart iPhone på jobbet och tänkte att fan va bra tidsfördriv! Gick inte som tänkt i början men nu äntligen lyckades jag få upp tangentbordet!

Svammel svammel!

Har idag varit såkallad resurs på min nya arbetsplats, sen så där 6 månader tillbaka, jaajaa. Har dock inte skaffat mig någon ny arbetsroll, alltså fortfarande undersköterska inom äldrevården i hemtjänsten ;)
Ja, så tillbaka till resurs, vilket innebär egentligen överflödigt med personal, därför måste vi helt plötsligt ha minst två pers sittandes på ett kontor och svara i den vanligtvis ganska tysta telefonen.
Trodde där ett tag när jag jobbade i Uppsala att det där ordet överflödig bara va ett ord som likt ordet lagom egentligen inte finns. Eller att det kanske funnits någon gång i tiden men att nu det välkända ordet brist börjat bli mer och mer attraktivt och använt... Men vad vet jag! Det enda jag vet just nu är att jag måste publicera det här och försöka prestera lite innan jag beger mig hemåt! Blir träning och tvätt ikväll, väldigt blandade känslor! ;) Höres senare!

Long time no see! För hmm tredje gången minst?

Hej bloggen! Eller hur säger man nu för tiden! :D

Hade min kära far och fina frugan hans över på besök igår till idag. Blev då inspirerad att börja trötta ut er med mitt roliga liv igen, då Petra uppdaterar flitigt på sin blogg ;) Så I give it a try!

Jag har blivit ett år äldre, skaffat mig en ny hemstad och jobb, har även gått och blivit sambo på nytt med en ny människa. Från att ha bott med en kompis ett år flyttade jag till Västerås och beslöt mig för att jag har hittat den rätta :D

Ni får ha överseende ifall jag är lite tråkig och inläggen ser lite mysko ut så här i början, men tro mig minnet är bra men kort! ;)

Ni får mer uppdateringar imorgon! Har väl kanske ett och annat att berätta! ;) Men nu vet ni att jag lever.. IGEN!


RSS 2.0