Uppmuntring

Något som är riktigt kul med mitt jobb är att man ofta får höra snälla komplimanger som "Du är så duktig", "Du passar riktigt bra med det du gör", "Skulle vilja ha dig här hela dagarna som personligassistent" etc. idag fick jag höra en sån kommentar, va faktiskt precis det jag behövde kände jag :) är inte lika irriterad och sur längre! Det kan räcka med lite uppmuntran och bekräftelse så mår man fint igen. Mamma sa att jag var snygg också haha då blev jag också gladare ^^

Nu ska jag trycka i mig massa gosaker. Beroende, ja... haha

 


..



Jag hade inte varit så negativ inför att åka och jobbet ifall jag hade fått tagit skotern dit..

Nego + en gnutta positivt

Börjar jobbar mellan 13-19;30 idag... känner verkligen inte för det! Kör gåturen, förstår inte varför det alltid ska vara antingen skitkallt eller massa med snö när jag ska gå den turen. Inte lite irriterande. Plus att min bil var helt fri från snö när jag kom ut hit till mamma men nu är det ett tjockt täcke över hela bilen!

Ni tycker säkert att jag är supernego idag, men jag vaknade upp irriterad så kommer nog tyvärr vara det hela dagen. Jobbar 12-22 imorgon också, så det blir skogen t.o.m måndag då jag jobbar 15;30-22 i Sävja och tisdag 7;15-16, ser verkligen inte framemot dom kommande dagarna.. Kan man inte sova bort hela vintern? Hade gärna gjort det imorse, i alla fall till nästa helg. Har ju blivit förkyld också...ÅH va less jag blir!

Någonting som är positivt är att jag och Ebba nu bestämt datum för inflyttningsfesten! :D så förbered er för FEST!

GOOODIS<3

Kom precis på att jag lämnade glass, godis och chips hemma i lägenheten (befinner mig hos mamma), det är riktigt illa! Kunde åtminstone tagit med mig det hit! Nu ligger det där helt ensamt och övergivet, inte likt mig om vi säger så... Men mitt godis överlever nog för Willys är genier och har gjort så att man plockar godiset i burkar! Sen är min och Ebbas frys så pass snäll så det glassen klarar sig nog ;)

Har googlat lite ögongodis/glass så att det ska vattnas lite extra i munnen




(Den här mannen med nyklippt hår (ni som ser på Let's dance just nu SÅG) är inget annat än ögongodis! Haha)


haha skön!



Något som stör mig lite, petig som jag är ;) är att Luke Skywalker inte är kär i Princess Leia, det är Han Solo! Men skön scen :D

Fyf*n...

Nackspärr efter att ha diskat i typ två timmar... Nästa gång diskar jag direkt efter middagen! Inte efter tre frukostar, två luncher och middagar! PAIN!

Sjuk?.. & Träningsvärk!

I mitt huvud känns det som att jag håller på att bli förkyld, jag satt här om dagen och funderade på när jag skulle bli sjuk, har varit frisk så pass länge nu och det känns liksom inte riktigt som jag haha. Hade ju gärna sluppit helt, men om ödet bestämt att jag ska bli det så passar det nog bäst nu :P

Och inte nog med det så har jag värsta träningsvärken, haha. Men det gillar vi för det visar att jag körde på bra igår!

Ska hem till mamma i helgen och chilla. Jobb i knutby lördag och söndag, sista dagarna där ifall jag inte blir inringd :( kommer sakna det stället faktiskt, framförallt Almunge! Eftersom jag kommer vara där som det ser ut nu hela helgen så får datorn hänga på ;)



Ska hem och busa med den här sötnosen :D


***

Kom precis hem från gymmet, höll på i lite mer än en timme. Jag höjde på rätt mycket faktiskt! Nästa gången ska jag lägga på lite vikt vid rygglyften också så blir det kanoners!

Måste ju bara skryta om hur stark man är hahah, nu finns det säkert folk som tycker att det där är a peas of shit men för mig är det bra :D

Jag börjar med att värma upp 5 minuter, kondition tar jag för sig, vill ju inte ta ut sig innan man ens börjat! Jag brukar oftast värma upp med crossern, idag gjorde jag det i alla fall. När uppvärmningen är klar går jag till utfallen, jag kör med en hantel i vardera hand (2x7kg), 10 rep per ben sen 2 set.
Biceps kör jag vanligt med hantlar 8kg 10x2.
Triceps, vet jag inte vad det kallas den övningen som jag börjat köra men man står upp och drar liksom ner en stång med roterbara ändar? :s tror nog ni förstår vad jag menar, hoppas ja haha. Där kör jag i alla fall 10kg 10x2. (Jag skriver repetitionerna först seten sen, så ni vet.)
Idag stod jag 8minuter på stepmaskinen också, måste ju komma i bikiniunderdelen till sommaren! hihi
Axlar, har precis börjat med det, ser lite konstigt ut att träna allt förutom det. Visst man tränar nog mycket axlar samtidigt som man tränar annat, men har aldrig fokuserat på axlar tidigare. Kör en maskin när man håller armarna 90graders vinkel och trycker uppåt. 10kg 10x2.

Kommer bli lite små drygt att läsa det här ser jag haha.. får väl bjuda på någon bild också då ;D

Sen kör jag ryggdrag, ej maskin! Blev det idag men det var för att alla andra var upptagna, orkade inte vänta :P där kör jag 25kg 10x2.
Jag kör 10x2 på typ allt, vet inte riktigt varför, mamma är sjukgymnast och jag litar på henne, hon som sa till mig att det var bra för min del :)
Sittanderodd, inte maskin här heller helst. Det här höjde jag idag :D känner mig riktigt stolt, kör 27kg nu! 10x2.
Bröstpress? heter det så möjligen? :P den kör jag i alla fall maskin. Höjde den idag också till 20kg 10x2!
Sen är det rygglyften som jag sen ska ta lite vikt i nästa gång, just nu kör jag utan, har en tendens att få lite ont i ryggen, så tar det lite piano :P eller så är det latmasken som spelar in...vet inte än hehe. 15x2 där i alla fall.
Magen tränar jag med vanliga situps. 30stycken vanliga med benen i luften, sen 30stycken snea med böjda ben.
Armhävningar kör jag också 15x2, står på knä än så länge ;) kan nog gå över till 10x2 på tå snart!
Rumplyft som jag kallar det, vet inte vad det heter men jag använder i alla fall en sån där boll, den stora sizen! Tar upp fötterna på den och lyfter upp hela kroppen, axlarna ligger såklart kvar på marken :P 20x2 brukar jag försöka med där.

Sen är det stretching som gäller :D jag personligen har problem med knäna så tar det försiktigt med stretching av benen!



Det här är ju självklart målet med träningen ;D hahaha

Hade man ens ett hem innan ikea?!

Igår spenderade jag en massa pengar på vettiga prylar faktiskt, först Willy sen Ikea :) Det jag stor handla på Willys gick upp på 700:- >< sved men det var liksom ganska mycket man rullade ut med sen till bilen! Behöver nog inte handla så mycket mat nu förens nästa månad typ haha...

Det jag skrapade ihop på Ikea var:

En byrå

Ett nattbord

Lampa

Långa ljus

Värmeljus

Ljusstakar x 3

0,6l kastrull

2l kastrull

Prydnadskudde

Glass-skopa

Galgar

Papperskorg till toaletten

Glödlampor (va värsta dyra tycker ja!)

En finare burk att ha makaroner i


Allt det här gick på 2300:-, jag rankar Ikea högst på världens bästa affär, efter kommer Willys :D

Den som vill veta hur mitt rum ser ut på en gång får antingen komma hit och hälsa på ;) eller vänta till jag tagit någon bra bild :P har kommit fram till att det är ganska svårt att ta bra bilder på rum!

Nu är det träning på g, sen börjar jag piss jobbet klockan 15;30... Men jag jobbar med två sköna personer så det kommer nog gå finfint!

Sry..

Blev ingen vidare uppdatering idag, det ber jag om ursäkt för! Men dagen har varit full av äventyr. Jag åkte handlade imorse på Willys, sen åkte jag hem åt lunch drog sen in och solade. Sen befann jag och Ebba mig med min familj på Ikea typ jättelänge! Jag köpte MASSOR av saker, så nu går det ingen nöd på mig längre. Berättar mer om det imorgon.
Sen gjorde jag korvstroganoff till familjen + Ebba :D blev tydligen gott enligt dom, själv så tyckte jag det kunde smackat lite mer :P

Resten av kvällen gick åt till att möblera rummet, nu är det perfekt!

SOVDAX!

träning <3

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag :P hade ännu en hemsk dag på jobbet... Även fast jag jobbade mellan 12-17 så kändes det som en heldag, fett jobbigt!

Innan jag gick till jobbet så städade jag och Ebba lite, Ebba storstädade och jag plockade lite ;) haha orkar inte sätta igång förfullt precis när man precis vaknat. När jag kom hem från jobbet så hade vi besök av Sadia och Fatma, det var trevligt den lilla stunden jag träffa dom, åkte efter maten och tränade med Hanna i Ultuna, va riktigt skönt och det gick jättebra!
Åkte till gymmet strax innan sju och kom hem strax innan tio haha, gillar inte att stressa ;) nu sitter jag här, Sadia är kvar och Simab dök in nyss också :) är dock lite för trött för att vara social så Ebba får hålla i den biten.

Nä nu ska jag kolla lite på tv här..

Fick mitt lönebesked idag också! Blev glaaad! :D Imorgon kommer jag ha lite mer att skriva om! Fullspäckad dag på g :) 


"Girl next door"

Jag har nu kollat på Girl next door med Ebbsan. Ebba köpte den nere på Ica när vi gick ner för att vara lite duktiga :D dock kände jag mig inte jätteduktig eftersom det jag köpte inte var det mest nödvändiga men vafan man lever bara en gång! Och glass är man alltid värd även fast plånboken är så gott som tom! ;) LÖN PÅ ONSDAG! 




Jaaami ;) Sjukt snygg kille!


OB för skitdag tack...

Det är helt omöjligt för mig att försöka vara positiv idag... När jag kom till jobbet så insåg vi att det bara var tre pers som skulle jobba, vi brukar vara fyra eller fem. Såklart så ska jag då få rundan som typ verkligen inte går att ta själv :s man ba okej? Ovanligt?! NOT! Ordinarie är väldigt bra på att hälla allt drygt jobb på vikarierna, jag är inte dum.... Brukar alltid vara så! Om det hade varit en till ordinarie där från början så hade jag fått tagit Sävja, kan sätta ganska mycket på det..

Men i alla fall vi får in en till tjej, det var hennes första dag i hemvården, hon hade inte ens gått intro på "landet" som det heter. Så hon hade ingen aning om någonting om dom vi skulle till, men jag måste säga att hon skötte sig riktigt bra!

Sen bara sket sig hela dagen helt och hållet... massa larm, en gubbe ramla, skulle ståträna med en gubbe när jag verkligen inte hade tid. Precis när jag kom hem och skulle äta så larmar det och såklart så kan ingen annan hjälpa mig, inte ens dom som satt och hade rast när jag kom in på kontoret :s "nää vi kom precis in" my ass säger jag bara...

Men det värsta var när jag kom in och en sjuksköterska som verkar helt skum i bollen hoppas på mig och frågar värsta tjurigt varför jag har två medicin-nycklar! Va fan tror hon när vi varit två pers på två olika håll men som åkte samma bil! Jag skjutsade ju henne till en gubbe där det var medicinskåp och åkte själv iväg för att ge medicin till andra, varför har jag två medicin-nycklar? Jag hade ju fan inte ens varit inne på kontoret någonting eftersom det var larm hela tiden! Jag va fan snäll och sa till henne hur det låg till med ett urinprov, dom klagar JÄMT på hur vi inte kommunicerar med dom, fan aldrig nöjda...

Det där var typ lindrigt jämförelse med hur det egentligen var.......


Ica som gäller nu! Har inge bröd hemma heller :(

Inlägg från Sofies 20 års fest kommer snart! :D


Fredagsmys med Moa och Stina :D

Min kära vänbo Ebba drog till sina päron så för att slippa sitta ensam en fredagkväll så ragga jag upp Moa och Stina på filmkväll i lyan :D
Det var riktigt länge sen vi gjorde något ihop vi tre så kändes dunder att få köra lite favorit i repris! Och hoppas på att det blir av snart igen! Måndag brudar?

Här bjuds på lite bilder :)



Moa la upp massa bilder från överraskningsfest :) hon tyckte det va lite snålt med bilder därifrån på Facebook



Medan jag stod och diskade (titta va duktig jag är Ebba när du inte är hemma haha :D )!



Vi hade likadana byxor ;D coolt va?!



Påväg ut att möta Stinis :D så vi tog lite fjortisbilder ;)



Snygg stil Moa hahah ;)



Mois!



Vi åt massa godis, drack te och dricka och kollade på Girls just wanna have fun och gick vidare till Babylonsjukan efter det :D



Ja va säger man? ;)






Det blev heta debatter, många filmer och mycket skitsnack, men det var helt underbart :D

Fortsätt. Helgen! :D

Nu har det lugnat ner sig här så tänkte fortsätta med förra helgens händelser :) Pallar inte skriva så mycket idag så lägger upp en massa bilder så får ni vara nöjda med det..



Hahah



Sexiii



Cute,, Lollo och Ebba :)



Ebba tyckte att hon blev så bra på den här bilden så jag får väl bjuda lite på mej själv hahah..



Ebba anföll och jag flög in i väggen... ;p



yeaa



Ambjöörn



Mois :)






<3 hihi



Din tur att bjuuuda EBBA snygging! ;D



Hemfärd!


THE END!


WORK!

Det är såå kul att jobba när man känner sig uppskattad :D det va en gubbe som tyckte om mig så mycket så han ville skriva i sitt testamente att han äger mig hahaha, så gullig ^^ sen berätta han för mig hur man ska göra för att få killarna på fall, helt bara sådär :o haha låter som pervgubben men det är han INTE! Min polare ^^

Sen har min nya replik som jag säger till varje person när jag jobbarkväll blivit "så får du ha en fortsatt trevligt kväll så ses vi snart igen.." och det säger jag såklart med ett stort leende på läpparna :D

MEN jag hatar våran arbetsbil! Alltså seriöst hatar! Det är en Toyota Aygo och den är vääärdelös att köra nu när det är snö ute.. man fastnar överallt känns det som, sen är den automat som växlar helt skumt :s


Helgen! :D

Fredag 15/1

Jag åkte ut till mamsen efter jobbet :) Nisse och Erik åkte upp till stugan för att åka skoter så jag tog tillfället till akt att umgås lite själv med mamma. Vi hade det jätte mysigt, kollade på Let's dance (gjorde det för mammas skull haha) och åt chips, godis, kakor m.m haha. Sen såg vi på första Indiana Jones filmen :D så bra filmer!
Jag sov i Nisses säng, han måste sova som en gud varje natt! Har aldrig sovit så skönt förut! Men det var mindre skönt att vakna av att någon liten människa låg och sparkade mig i huvudet :P Lukas brukar komma över till mamma och Nisses säng på morgonkvisten.



haha dom har inte lyckats hitta något soffbord till nya soffan hemma hos mamma så dom får köra på ett litet sidobord förnärvarande :D



Det är gott med mammas kakor ^^




Lördag 16/1

När jag vaknat, ätit frukost och tagit det lugnt så tog jag bilen från mamma in till stan för att gymma lite innan jag åkte vidare till Sadia för att förbereda inför kvällen ;)
Att fixa i ordning oss själva tog längre tid än förväntat haha, så det blev lite stressigt med maten när vi insåg hur mycket klockan var och att Ebba var på ingång! Men det var skönt att det äntligen skulle bli av, inte kul att bo med Ebba när man håller en hemlighet som hon halvt fått reda på! :o Blev en vitlögn efter den andra ;)
Klockan runt 20 kom Ebba, Fatma och Lollo, Sadia gick och mötte dom medan vi andra stod undangömda runt om i rummet och väntade :D Ebba fattade ingenting först haha, såg helt lost ut ;) fick dock ingen bra bild på det :( för jag glömde kameran, fick använda mobilen (supersämst kamera på den).

Efter maten som blev tacos drog vi in till stan! Testade först att komma in på Patina, men icke sa Nicke (vi kom alltså inte in, nya vakter...) vi drog till Kalas istället där vi var säkra på att vi kom in ;) men guuu vilket tråkigt ställe! Inte igen... Man fick liksom som flashbacks efter vilda kvällarna/nätterna på People...



Den här sötnosen hjälpte mig med mitt hår och skuggade mina ögon :)



Resultatet :D



Maten som jag och Sadia kämpa med på typ en halv timme haha




Angelica kände sig hemma vid spisen så hon fick stå där och pilla i köttfärsen :D



Moa i chock :P



Moa började bli lite hungrig ;p



Jag stod och inspekterade



Cider och någon grogg i plastglas blev kvällens dricka, va asgott!



Ebba va glad som vanligt :)



Matvrak!



Ambjörn och Derya :)










FORTSÄTTNING FÖLJER...

Det går bra nu!

Idag har jag hunnit med en del igen :) Först ringde min samordnare och berätta att dom gjort klart olika scheman som jag kunde få komma ner och kolla på :D det jag bestämde mig för är ett vik på 78% tre månader i stöten, men som det ser ut just nu så kommer det nog bli så att jag kan gå på den året ut! Ska inte säga för mycket men känns sjukt bra! Kanske man kan få resa lite i sommar igen :)

Sen åkte jag in till stan för att träna och sola :) visserligen så gick det inte så bra med solningen haha blev lite röd...hehe...men man får tänka positivt att man blir ju brun sen i alla fall haha, eller får lite färg..
Men träningen gick super idag med! Lika som i lördags, har inte berättat men det gick dunder att träna i lördags orkade massor! Blev typ aldrig riktigt trött även fast jag höjde massa i vikter.
Jag smakade/testade gainomax idag efter träningen, jag kommer fortsätta dricka det för att det va så himla gott haha, eftersom jag är lite överkänslig mot bananer också så är det ju bra att inte äta för mycket såna ;) haha

Efter att jag varit hemma pratat i telefon med pappa, duschat, ätit och diskat så gick jag och jobbade 15-22, jobbade med trevliga människor! Hade en intro också, skön tjej så vi snacka massa, vi pratade om allt även fast vi bara sagt hej en gång innan, kommer bli riktigt kul ifall hon får jobba mycket :)

Och nu sitter jag här, borde gå och lägga mig för det blir att ställa klockan imorgon för att gå upp och tvätta och träna! Vi är duktigaflickor här hemma :D

Ser ut som att helgens äventyr blir förskjutet till imorgon eller någon gång i framtiden ;) det ni har att se fram emot är i alla fall, fredagsmyset med bara mamma i fredags, överraskningsfesten för Ebba på lördagen :D och pepparkakhusätandet hos mamma på söndagen!




Dom som bor i det där pepparkakshuset bör ha flyttat vid det här laget ;)

Filmkvällis med vänbo

Jag orkar lägga upp alla bilder från helgens händelser nu så gör det typ imorgon :P Nu är det film (Juno) med Ebbsan som gäller! <3




Vill till värmen! 

Tystnad..

Sitter hos min mamma förnärvarande :D hade en jättemysig kväll igår bara hon och Jag, resten av familjen utom Lukas då förståss har dragit till fjällen!

Men jag återkommer om helgens äventyr imorgon eller på måndag beroende på vad som dyker upp på schemat ;)

Underbart!

Nu har jag städat toaletten, köket och mitt sovrum! Det lönar sig ibland, hittade niice med pengar i en av mina väskor :D och en läppsyl! Det är dunder!

Men jag kan knappt vänta till på söndag då jag förhoppningsvis får hit min bokhylla och schäslong <3 och inte tala om hur mycket jag längtar till jag får lön! Det första jag ska göra den dagen är att köpa en byrå, ganska jobbigt och ofräscht att ha alla underkläder och dylikt liggande i en stor hög på golvet :P




Och jag börjar bli trött, helt perfekt! :D

Sweet dreams!

Ännu en dag i livet

Det där lät ju inte alls som att jag är less eller något haha ;) men så är inte läget!

Jag kom nästan nyss från jobbet, har jobbat 7-16 idag, var rätt hårt att kliva upp imorse med tanke på att jag inte gick och la mig förens runt ett :P men idag tänker jag köra en tidigkväll, alltså sängen typ 22! Låter så skönt men kommer nog inte hamna där förens typ tolv i alla fall, mörkrädda lilla jag...

Tänkte åka och sola idag, men när jag kom hem så saknades det en enda tia och man orkar seriöst inte växla en hundring för en tias skull så struntade i det.. Så jag satt upp mina gardiner istället! Blev inte jättenöjd men har lite planer på hur jag ska fixa det finfint :)



Nu känns det inte riktigt lika tomt :)

Tänka sig att nu har man köksdag nästan varje dag och jag klagade på var tredje dag om jag ens gjorde det då hahah, undra hur det kommer se ut i det här köket om en månad ;)

Nu blir det städ tills ögonen slocknar!


Fullt upp!

Idag har det hänt mycket och kommer fortsätta hända saker :) men bara roliga saker! :D

Imorse ringde klockan 8.30 då gick man upp och fixa frukost och kläde om till träningskläder! Så även den här morgonen blev det träning, idag blev det dock gymmet :) men det var mycket skönt! Älskar min älskade bil som går med på att vakna varje morgon utan att gnälla ^^ (den har en tendens att gnälla) Men nu ska den banne mig vara snäll för nu får den stå i ett garage den jäveln! Bortskämd! ;)

Efter träning som höll i sig i lite mer än en timme kanske så plockade jag upp mostra för jag lovade henne att åka och handla idag, det blev såklart Willys, bästa affären! Man blir inte lika ledsen efter att ha handlat mat där haha, brukar svida ganska bra...

Sen kom våran hyresvärd och lämnade nyckeln till garaget så jag hann inte duscha innan Sofie och Micke dök upp för att kolla in lägenheten :D dom stannade kvar en stund, vi satt och snacka massa skit som vanligt :) mycket trevligt!

Och nu sitter jag här och MÅSTE gå och diska, ser minst sagt gräsligt ut i vårat kök just nu, efter Sadia och Ebbas matlagning igår ;)

Klockan 18 ska jag möta upp Moa vid Ica, vi ska hem till mej och laga mat och ha det allmänt trevligt :) sen blir det till att sussa järnet, börjar 7 imorgon bitti ><

Lägger upp bilder om det blir några senare :)


Try sleeping with a broken heart



Älskar den här låten!

Det är asbra!

Ebba (expert på matlagning)

Sara (expert på micro och snabbmat!! ) "Släng inte konservburkar i brännbart Ebba! "


God morgon..

Klockan 11 ska jag och Ebba vara så hurtiga att vi tar bilen till Friskis för att köra ett jumpa-pass såhär på morgonkvisten! Ska bli riktigt skönt :)

Fick nyss sms från min samordnare...ibland blir man bara så jäkla less! Jag ska gå på ett vik fr.o.m första februari! Men dom kan liksom inte säga hur schemat ser ut än! :S även fast jag skulle ge besked om hur det blev med lägenheten innan årsskiftet, dom har frågat flera gånger om jag är intresserad och jag har tjatat häcken av mig sen innan jul. Och nu har min chef gått på semester utan att säga ett ord :s argh..... 

Saknar.. :(



Saknar min pappa... :(

Så här ser dagen ut!



Little me today :) (full koncentration haha)

Ska snart ta bussen in till stan för att ta en fika med en kompiz! Kan tyvärr inte avslöja vem, hemliga planer på g här som händer inom kort! ;)
Sen måste jag kila och sola för jag har fått eksem i armvecken som vanligt på vintern och det kommer alltid efter att jag slutat sola solarium eller i solen :o så nu jäklar!

Och såklart ska jag försöka få tag på människan som jag måste prata med angående parkeringsplats! Jag får liksom nyttja lite olika ställen nu tills jag får tag på henne, men det är ingen lek må jag säga...
Sen ska jag hem igen och umgås med min älskade vänbo som jag och en arbetskollega kom på att det måste heta när man bor ihop med en kompis haha, mycket clever!

Click

Såg nyss klart på filmen Click med Adam Sandler som huvudroll, handlar om att han är less på sitt liv och önskar då mer medvind i livet, vilket han tror han får av en "magisk"kontroll. Men han får lära sig att uppskatta livet han har utan kontrollen..

En såndär film man ser ifall det inte finns något annat att stirra på :P en trea får den utav mig, måste vara lite snäll, den hade sina roliga scener..



Men nu är det Bridget Jones som gäller! Den funkar i alla lägen ;)

jobb,träning,matlagning och städ

Det var min dag det... börjar bli en aning trött...

Började jobba klockan 7 och slutade 14, supernice tid att jobba må jag säga!
Är less på att typ inte ha något minne, tur att man har nära till jobbet men upptäckte en timme efter att jag kommit hem att jag glömt maten och mjölken jag köpte när jag jobbade på jobbet.. Så det blev att springa ner, tog hela 2minuter hahah, skulle möta mamma längre ner på gatan typ samtidigt så fick lite brådis.

Jag och mamma åkte och tränade, det var jättelänge sen jag tränade sist! Men gu så skönt det va, nu ska jag försöka lägga upp ett schema hur jag ska träna någon vecka framöver.. Det här funkar ju liksom inte, har superont i ryggen stup i kvarten, pain!

Väl hemma igen så kom jag på att jag måste ju laga maten själv nu förtiden! Så hungrig som en varg stod jag och lagade fullkornspasta och köttfärssås (på burk ja...) åt som en varg också hahah..

Och nu springer jag bara omkring i lägenheten och plockar här och där, känns inte som att det blir något direkt skillnad :s dom tomma flyttkartongerna försvinner ju tyvärr inte utav sig själva >< plus att jag MÅSTE köpa en byrå snart, och få hit min bokhylla! Vet inte vart jag ska lägga alla grejer :s mina delar av garderoberna är redan helt småckfulla!

Nä ska gå och diska lite.....

Nära-döden-upplevelse!

Igår åkte jag som sagt till mamsen, dock blev det ingen längre visit eftersom jag jobbar i Sävja imorgon... :(
Men vi hade mycket trevligt, åt dunder god mat, spelade tjuv och polis och tittade på Ett päron till farsa på semester i Europa, så sjukt roliga filmer :D man ledsnar ju aldrig heller!

Nisse vann tjuv och polis... va helt säker på att jag skulle göra det :o kändes liksom som det men icke sa Nicke! Bättre lycka nästa gång helt enkelt... haha



Mamma och Nisses nya soffa :) ASskön och stor :D



Tycker gubbarna i tjuv och polis är så charmiga ;D



Det ekar nästan i mitt gamla rum :P och jag saknar mina växter som står i fönster ><



Men nu är jag tbx till lägenheten! Minus en Ebba ;o känns lite ensamt :P


Måste bara berätta om dagens arbete! :o fyskam va kallt det är ute! Jag hade på mej långkalsonger, skidstrumpor, täckbrallor, enorma vinterkängor, linne, långärmad tröja, fleecetröja, halsduk, vinterjacka, mössa och vantar :o självklart trosor och bh haha, ändå så frös jag häcken av mig! Mamma höll på att garva sönder när hon såg mig komma gående när jag skulle hämta en nyckel haha, hade fått frost i ögonbrynen och håret haha, sexigt värre!

Två "väldigt" roliga saker med vintern!

När bilen blivit en stor trisslott utan vinst bara förlust... Alla sveriges bilförare blir söndagsåkare hela veckan!

soooova

Finns det något värre sätt att vakna på än till en väckarklocka... Just nu sitter jag och ångrar att jag inte gick och la mig tidigt igår kväll, men igår så tänkte man ju som vanligt att sova kan jag göra någon annan dag, men fy vad ångesten bubblar.. Så trööött! :(
Men det är skönt att man inte behöver gå till jobbet förens typ fem i ;) så ska egentligen inte klaga!

Ikväll drar jag ut till mamma! Ska jobba Knutby imorgon! Så jag kommer nog vara lite tyst över helgen så att ni vet!


hahah

Då gick nyss våra kära vänner Hossam och Simab haha, riktigt rolig kväll :D fast tanken att man ska upp om typ 5timmar är inte riktigt lika kul...



Ebbsan!



Jag och Ebba fick vin som vi drack upp på en gång i inflyttningspresent haha (vi har inga vinglas...så fick bli stora från ikea haha)



Även Ebba hade hälsar på på systemet så det blev en shot med likör 43 och nyponsoppa, riktigt god!



Ja säger då det, skärpning nästa vecka :P Då blir det tidiga kvällar och träning i högnivå! Ebba vi måste rikta in oss på Beach-10 snart ju haha :o



Simba och Hossam


Låång dag.. 6/1-10

Natten mellan tisdag och onsdag blev det inte mycket sömn :P sov max 3timmar, vet inte ens om den var sammanbunden.. Det hände ju ganska mycket igår också :) först åker man ju in till stan och handlar det ena med det andra, som såklart är jätteviktigt :P
När vi kommer hem äter jag och Tess lite, kan fortfarande inte smälta att hon drack upp en liter mjölk på en kväll! Hahah..

Sen kom mamsen och småbröderna :)



Lillbrorsan :)

När mamma och gänget dragit så börjades sminkandet och förkröket!



Det här kommer jag köra med från och med nu, tranbärsjuice bästa groggvirket! Apelsinjuice va också sjukt bra!



Det här ska föreställa något :s ni får fråga Ebba var hon som agera fotograf om jag inte minns fel ;p

Sen drog jag, Moa och Angelica ut! Det blev bj, ganska många mindre människor där i början (a) men det rullade in roliga vart efter som :)

Jag och Moa kom hem till mig typ vid 4-5, gick och la oss och kollade på Twilight när Ebbas klocka ringde hahah, sen somnade vi där i soffan och vaknade runt 12 idag.


Kul men svider ändå...



Det blev några fler påsar än väntat :P Har köpt två duschhanddukar, en handduk, klänning till ikväll, en skum tröja att ha över men det blir nog snyggt haha, strumpbyxor, sånadär grejer man har i skorna för att det inte ska brinna under fötterna typ haha, armband, schampo och balsam, i alla fall bra att ha saker!


Tess har druckit upp en liter mjölk själv på en dag! :o

Första morgonen i lägenheten ^^

Jag har inte kunnat sova på hela natten haha, som jag skrev i förra inlägget då jag låg i sängen och snurrade ett antal varv, så nu vet jag hur mitt rum ser ut från alla vinklar :P

Men till frulle blev det i alla fall smörgås med keso och varm choklad ^^ gott!

Jag insåg nyss att jag verkligen behöver prioritera duschhanddukar... Inte det roligaste att köpa kanske men när Tess fick ta den minsta och tunnaste man kan hitta i duschhandduksfront så kom jag på att jag kommer nog inte klara mig med enbart en duschhandduk. Så när jag är i stan idag så kanske man ska ta sig en titta in till Hemtex eller Åhléns och kika efter några billiga och bra handdukar :)

Nu kör vi ett långt inlägg här! Hade väldigt ont i tån igår kväll så idag i ljuset kunde jag se vad felet var, det var inte speciellt trevligt >< halva nageln bröts av när jag slog i tån i trösken igår hos mamma :o bara för att jag var så stressad att hinna med allt! Ooont!

Och sist men inte minst, Moa la upp en gammal bilden på mig på sin blogg :o trodde dom bilderna var utrotningshotade vid det här laget ;o


..

Kan verkligen inte somna..har försökt i typ två timmar nu, gick t.o.m upp och åt en smörgås, men tydligen så var inte det problemet. Är inge trött! Och det stör mej inte lite

FLYTT! :D

Det här var en av dom värsta dagarna i mitt liv! Så sjukt drygt att packa! Men Fyfan va soft det är nu! :D



Soffan och soffbordet på plats! :D plus allt annat också ;p



Det här gjorde ont i plånboken...tankade bilen full efter också :/




Och nu börjar galenskapet! Hahaha

Kom och hälsa på oss! :D

Jag säger då det haha



Här är mammas nya kompis... Hon tycker inte om när brorsan dödar "folk"...

Hatar att jag älskar det!

Jag har gjort det...hamnat i Twilight-träsket..

Så nu ska jag dra och se Twilight..igen ;D



Ja va säger man...het räcker liksom inte!

Äntligen har jag hittat mina bruna stövlar! :D



Är dom inte fina :D Köpte dom på Scorett, har kostat 800:- men fick dom för 500:-, gissa om man blev lite glad, har letat efter såna här skor typ hela hösten och halva vintern!

Sakta men säkert går det framåt..

Igår gjorde jag ett nytt försök i att packa, visst det går men inte speciellt snabbt :o så tråååkigt att packa! Kan inte allt bara åka ner i kartongerna självmant så jag slipper, sen får det ju gärna packas upp själv också. Eftersom jag inte vet riktigt när jag ska flytta in själv så vet jag ju inte vad jag ska börja packa ner, bra jobbigt det där!

Vi åkte även igår kväll till Årsta och tittade på film efter att ha ordnat lite i lägenheten. Var tvungen att packa upp två kartonger för att dom tog slut! Något irriterande haha


Idag är det stan + bio som gäller! Ska se New moon hehe, får se vad man tycker om den filmen då, tydligen ska den vara bättre än första så då borde den vara värd att ses på bio :) 



Slutklämmen i inlägget får vara om att imorse slog jag mina egna sömnrekord i alla fall! Jag vaknade typ tjugo över tolv! Förstår inte hur det gick till! :o tycker inte om att vakna så sent, man missar ju fan halva dagen! Det får icke upprepas... 


Otur i extremt högnivå...

Jahapp gårdagen blev väldigt blandad haha :P gjorde nästan allt som var planerat plus lite till! Skottade och åkte skoter, älskar att åka skoter så j*kla roligt! Men det är väldigt jobbigt i längden man får kramp i tummen hehe..



<3



Här kommer Nisse farande som en blådåre


Men det var sen när jag skulle hämta nycklarna till lägenheten och lasta av mina första flyttkartonger där som oturen börja sätta igång. Vi har ju inte så mycket ljus i lägenheten så jag tog förgivet att vi inte skulle ha något ljus i klädkammaren där vi har alla garderober som jag tänkte visa Tess. Men när jag öppnade den sista garderoben så hör vi ett brak och ut flygande kommer en stor metall sak rakt ner i mitt huvud :o så jag fick ett jack i pannan...inte speciellt skönt, men Tess tyckte det var väldigt roligt haha. Så jag kände ju direkt att nu börjas det, vad händer här näst?
När jag sen kör bilen in på gårdsplanen för att lasta så märker jag efter ett tag att ena nyckeln har helt spårlöst försvunnit! Jag har precis fått nyckeln så tappar jag bort den det första jag gör :o gissa om man blev typ helt galen?.. Tess ringde t.o.m till sin mamma som kände några som ser grejer för att försöka se vart nyckeln tog vägen, så nu får se om den ligger under badkaret haha :P..

Men som tur va så hade vi lite planer på g som fick en på andra tankar. Så vi åkte till Årsta på filmkväll :) det var mys!


Idag ska man väl fortsätta flyttandet och letandet efter nyckeln...Ebba flyttar in idag helt också!


2/1-10!

Idag har man saker på G! Allt från skottning och skoter till start på flytt och hämta nycklar :D känns som att en lyckad dag är på ingång!
Däremot så velar jag runt när jag själv ska flytta in...pga separationsångest, lite svårt att flytta från mamma! :(


2010 here we come!

Igår firades det nyår med Therese, Moa och Angelica, det var riktigt trevligt :D

Men dagen började med jobb... mellan 7-14, fick inte mycket sömn natten innan så man var lite sådär småtrött! Men i alla fall jag sov lite när jag kom hem, det var sköönt!
Efter det så gjorde vi oss i ordning, lagade mat och började småparta lite :) vi kom iväg in till stan runt 19-20. Första stället vi var på var hos en tjej som hette Paulina, snacka om att bo centralt och bra! :o
Efter att vi hängt där ett tag och varit social så åkte vi vidare till Årsta på en hemmafest, där vare skojskoj! Vi kom inte därifrån förens runt 5 på morgonen haha då var jag trööött kan jag meddela! Blev inte bättre av att vi fick gå in till stan iförd strumpbyxor och högklackat, glad att jag tog mina stövlar och inte pumps.. Kallt som f*n blev det! Första bussen går ju inte så tidigt när det är helgdag..
Längs vägen var det mycket gnäll och jämrande haha, men McD hade öppet så vi gick in dit en snabbis, var dock bara jag som åt, magen skrek vid det laget! Men sen vände oturen! När vi gick vidare sen så hörde vi två killar skrika på andra sidan gatan, dom tyckte vi skulle komma in på efterfest hemma hos dom, så vi tänkte ju såklart why not, höll ju på att frysa ihjäl! Blev ingen vidare efterfest kanske men vi fick en säng att sova i tills bussen gick :D jag, Tess och en tjej som hette Anna delade på en av killarnas säng (1,60) så vi behövde inte trängas som tur va! Men det roliga med det var att det var han som ägde sängens kompis som lånade ut den till oss så han fick sova på deras 2-sitssoffa, stackarn hehe...
Vi somnade typ klockan 7 och vaknade sedan klockan 10, vi hann precis med bussen hem också, så jäkla soft när vi kom till hållplatsen var det bara 4 minuter kvar till bussen gick.



Jag och Tess



Jag gjorde varsin drink åt mig och Tess :D Blue curacao, gin, sprite och pressad lime ;) tog av det jag hitta haha, blev helt okej



Här var dom vi var hos först



SnyggMoa hittade sin rullator :D




Sen vart det 2010! :D (och extremt dåliga bilder haha)



GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0