Kärlek!

Jag kom nyss hem efter att ha varit en sväng hos älsklingen över natten i Västerås och sen tränat hemma i Uppsala. Allt känns så galet bra med Daniel, trodde aldrig man kunde ha såna här helt självklara känslor för någon, allt känns så rätt, ingenting känns tveksamt eller osäkert. Kan inte säga annat än att jag älskar honom och känslan han bringar :D älskar dej Daniel! ♥



Du är den röda rosen som lyser upp min gråa vardag!

Styrka ben!

Jag lovade i inlägget ovan att berätta om hur jag nu för tiden lägger upp min träning, den är klart olik den jag hade innan. Jag delar nämligen upp muskelgrupperna för varje gång jag tränar. Idag körde jag ben.

Jag började med 12 minuters uppvärmning, 2 minuter walk, 8 minuter löp och 2 minuter walk. Kände idag att jag orkat löpa mycket mer, men eftersom jag skulle köra styrka så kunde jag inte ta ut mig på kondition.

Utfall med vikt kör jag 10x3, 2x5kg, alltså en hantel i vardera hand

Sen har jag precis börjat med en maskin som jag faktiskt inte har någon aning om vad den heter. Men man koncentrerar sig på bäcken/höft/sätesmuskelaturen. Så svårt att förklara hur den ser ut också haha, lovar att lägga upp en bild eller berätta vad den heter så fort jag kommer på.

Benböj i maskin som man lägger på lösa vikter kör jag 10x3 ökade idag med 2,5kg, vet faktiskt inte hur mycket stången och det väger innan, runt 20 skulle jag tro :P

Jag brukar hålla på i max en timme och då är stretching inräknat :) mycket viktigt med stretching, så man inte strelnar till totalt :P



Då får ni vänta lite till jag kommit på det perfekta träningspasset för bål/rygg och axel/bröst. Mitt mål är att hålla mig till 3-4 gym tillfällen i veckan plus löp/powerwalk ute 2-3 gånger i veckan :) Eftersom jag inte håller på så länge så tar det inte upp så mycket tid av mina dagar heller, helt perfekt! Då kan man sprida ut det bättre också ;)


Tupplur!

Sa nyss hejdå till min kära mor och söta lillebror :) Dom kom förbi efter att jag körde stenhårt ben idag. Skriver ett inlägg försig där jag berättar om hur jag lagt upp min träning.
Mamma hade köpt med sig lunch, sushi till oss och spagetti och köttbullar till lillebror :D jag blir alltid så äckligt mätt av sushi och det går så fort, bara efter några få bitar så orkar jag inge mer.
Men innan tog vi en promenad på lite mindre än en timme, så härligt höstväder ute nu!



En googlad höstbild ;)

Men nu är det dags för en skön tupplur känner jag, är supertrött! Ska köra bil till Västerås där min älskling bor efter jobbet 22 ikväll! Vill till att man är lite utvilad åtminstone, annars blir det nog diket istället :P

Hardwork!

I somras ansökte jag om mönstring, vill verkligen göra lumpen! Vilket innebär att jag måste träna upp mig, då snackar vi inte vardagsträning för att jag ska må lite bättre och få finare kropp. Utan jag vill prestera MAX så jag kommer med och att jag sedan klarar av lumpen nästa år.
Men det är jättesvårt att hinna med både jobb, träning och klämma in pojkvän och kompisar! Plus att jag måste jobba extra så mycket som möjligt för att kunna spara då jag flyttar efter årsskiftet...
Men ingenting är omöjligt, så jag får kämpa vidare :D



Drar till gymmet nu, innan mami och lillebror (Lucka) kommer på besök :D

Long time no see

Tjollahopp igen! Nu var det bra länge sen jag skrev sist! Fick en känsla i magen att jag saknade skrivandet lite så ska testa lite och se ifall man kanske kan hamna i den där bloggsvackan igen :D

Ska klura ihop en bra header som känns lite mer aktuell också! Men det innebär fler nya bilder! Ska höra med Ebbson ifall vi ska ut och ta lite fina bilder ute någon höstfin dag :)

Jag har ju gått och skaffat mig en andra part! Jag har skrivit om honom förut, har dejtat honom sen i hmm April. Det blir bara bättre och bättre! Kan ärligt säga att jag älskar honom, är jätteglad att jag träffat honom.

Men jag jobbar på som vanligt. MEN jag måste flytta vid årsskiftet! Jag ska mellan landa ute hos mamma sen får vi se vart jag bär av. Pratade med min käraste moster Hanna igår där jag blev frågad om jag ville följa med till sydostasien i vår! Fatta kul det skulle vara att åka dit i 1-2 månader! :D Helt klart värt att tänka på. Jag har lite alternativ till våren i alla fall ;)

Nu måste jag pallra mig ner till tvättstugan! Har inte tvättat på mer än 1 månad! Sen bär det av till gymmet :)

Hör sen!



Blir att flytta ut till söte mamma i vår en sväng! :)

RSS 2.0