Hur kunde...

...jag klara mig innan? Utan Alvin vore jag ingenting! Så känner jag. Hur kunde jag då leva och må bra innan?? Mådde jag bra och levde ett kanonliv innan förstå då hur bra jag mår idag! Livet leker och jag älskar det. Så länge jag har min guldklimp klarar jag allt!


En skön dag!

Dagen började med pissväder, men det sprack upp och blev fint! Riktigt skönt sommarväder! Jag, Daniel, Alvin, pappa och Eddie stack ut till Hemsö fästning, gick en guidad tur och åt väldigt god mat! Lill-fjärten slog nytt rekord i hur länge han orkar stå ut i bärselen ;) säkert närmare 2 timmar måste det blivit, min rygg tyckte mindre om det... :P kändes som att vara gravid på nytt kan man säga!


Går bra nu!

Nu har jag äntligen fått igång blogg.se på mobilen! (därav lång tid sen sist, datorn har segat ihop igen också...) Men nu har jag ytterligare lite mer nyheter :D tänk att jag har nyheter för varje gång det gått ett tag mellan gångerna, första hoppet gick jag och blev sambo i Västerås, andra hoppet blev jag morsa och nu har jag och min lilla familj gått och blivit husägare! :D lägger upp bild på huset! Helt underbart med lite utrymme äntligen! Tre pers på 56kvm är inte speciellt kul...


RSS 2.0