Soft

Dagen har varit en sån där skön dag när man inte haft ett piss planerat. Jag och Alvin har strosat runt på hemplan hela dagen. Klev upp sent (visserligen pga att det var en bebis som tyckte det var dags att kliva upp redan vid 4-tiden vars päron inte instämde...) var ute på långpromenad, Alvin har sovit bra tack och lov då han två dagar i rad inte velat sova alls på dagen i stort sett, vilket har lett till övertrötthet fram på kvällen. Kollat film och tränat lite har jag hunnit med.
Shit pommes frites va extremt svag man har gått och blivit! Inte okej! Ska bli ändring på det!
Alvin har även sovit en halvtimme i babysittern! Helt underbart då han inte ens velat sitta i den tidigare. Så det var ett gott tecken. Då behöver vi förmodligen inte köpa någon ny som jag befarat. Han för bara vänja sig lite mer vid den så ska det nog gå galant!

Får se imorgon kanske vi kör på en till lugn dag, kan vara skönt. Framförallt efter äventyren som va hela förra veckan :)

Nu börjar ögonlocken bli tunga! God natt och peace out!


Mitt allt!

Jag har njutit av varje sekund sen du kom till världen
Jag lever för att ge dig all min kärlek, trygghet och för att torka dina tårar
Jag ska vägleda dig och visa allt det fina med livet och skydda dig mot all ondska och hat
Mitt liv kan inte bli bättre nu när du är med i bilden
Mamma älskar dig Alvin! <3


Första bilden fångad på världens gulligaste smile! :D


Lugna pucken

Igår var jag och Alvin och hälsa på Sofie och Benjamin i Knutby. Mycket trevligt! Men tråkigt nog var jag nå galet trött och hade migrän, bra kombi (not)...
Har kommit fram till att jag är känslig mot högtrycksväder, så fort det blir varmt plågas mitt huvud.. Skittråkigt!!

Idag verkar det dock inte vara något sånt väder, men blir att ta det lugnt ändå. Om inte annat tror jag Lill-fis behöver lite lugn och ro. Jag har ju varit dum och ätit choklad, vilket varje gång gjort att hans mage gjort uppror.

Nu film, sen ännu mer slapp!!

(bild från igår på en övertrött Alvin som somnat hos pappsen)


Uppsala rocks!

Har haft en grymt bra dag! Man längtar inte tillbaka till Uppsala mindre när man har det så bra!

Började dagen med att gå på Eriks (lillebror) avslutning som hölls i Almunge kyrka, trångt men mysigt! :) nu är det verkligen sommar!
Sen var det bara att åka hem ge Lill-fis mat och åka vidare in till stan för att luncha med Ebba, kolla doppresent och pyjamaser till Alvin som växt ur alla sina och hade bara en som passa.. :P
Schyst som mammas kille (min styvfar) är så fick jag låna hans bil så slapp vi ta bussen ;) man klagar aldrig på att få köra BMW!!
På kvällen blev det grillat och när Daniel kommit hem från jobbet och ätit middag drog vi iväg till Sofie, Thomas och Benjamin :D äntligen fick vi träffa dom igen. Benji sov visserligen men imorgon blir det en tur dit igen ;)

Nu är hela familjen Palmqvist/Åström slut körda, så vi tackar för oss och skalar kudden!

P.s Idag har jag och världens finaste kille varit tillsammans i 2 år!!! Och MÅNGA fler kommer det bli ;)


Längtan!

Jag längtar MASSOR till den dagen jag och min lilla familj kan kalla oss husägare ute på landet!
Det enda som hindrade mig från att njuta fullt ut när jag bodde ute hos mamma förut var avståndet in till alla kompisar inne i stan. Nu när man har allt man någonsin önskat så lär det bli fulländad njutning!


Känslan när...

...allt känns så sjukt underbart och ljuvligt!
Jag har det oförskämt BRA! Sådär så man inte ska prata högt om man en dag vaknat på fel sida!
Har världens bästa lilla familj hemma och världens bästa familj här i Almunge (där vi nu landat några dagar framåt)
Min unge sover, äter, bajsar etc exemplariskt och han är det sötaste lilla livet på denna planet <3 min sambo är den snyggaste, snällaste, omtänksammaste etc man kan önska sig. (visst lite yr och tankspridd ibland, men det gör honom bara ännu mer perfekt!)
Utan min familj i Almunge skulle jag för det första aldrig lyckats komma så här långt i livet gällande allt. Det slutade inte när jag flyttade hem ifrån utan dom stöttar en i alla val och vägar man väljer och håller inte tyst om dom har en annan synvinkel och åsikt.
Kärlek är ingen brist vara i mitt liv och det tackar jag gudarna för!
Kärlek övervinner allt!

Försöker lägga upp en bild från idag på min lillebror Erik och sonen min Alvin :)


Inte skönt...

...någonstans när det gör så förbaskat ont i svanskotan...


Det där med storlekar alltså.....

För det första SHIT va Alvin växer, vi har redan fått rensa ur hans hylla i garderoben och börja kolla på lite större kläder som han slipper bära som en kroppsstrumpa...
Påtal om kroppsstrumpor, varför kan inte alla 56 va lika stora oavsett vart man än köpt dom osv. Vi testade en body i stl 62 som lätt va lika stor som vissa andra plagg i stl 50! Känns inte som någon idé att försöka få någon struktur på storlekar i garderoben, bara att testa sig fram. Synd bara att man har en bebis som HATAR att klä på sig, vare sig det handlar om en body eller en strumpa som t.o.m är för stor :P 

Inspirerad!

God morgon folks!

Har blivit inspirerad som ni kanske förstår av rubriken! Har följt en blogg som en kollega som också fått barn driver, hon har nämligen börjat träna flitigt. Något som jag också känner att jag framförallt skulle behöva då mina gamla ryggbesvär börjar sakta men säkert komma tillbaka...

Jag har promenerat en hel del sen lill-fis kom, men ska försöka bli lite bättre, gå varje dag oavsett väder, använda bättre skor och verkligen tänka på hållningen när jag går. Knipövningar ska jag också försöka komma ihåg att det blir en vana! 

Jag fick ett häfte från en sjukgymnast på BB där det står massa övningar som man kan göra hemma från att lillen är 6 veckor som jag då nästa vecka kan börja introducera.

 Mitt mål är att kunna gå tillbaka till gymmet om cirkus 4 veckor!

Får se hur det kommer gå, men jag hoppas det går vägen! Nu när man bara går hemma så borde det inte vara så svårt att få in en rutin. Viljan finns i alla fall!



Sånt är livet...

...när det är nära som bäst! Jag i solen och Lill-fis i skuggan! Brännan får inte lägga sig innan sommaren är slut...


Fredaaaag!

Fredag igen! Helt galet va tiden går fort! Lill-fis är redan 5 veckor och har lagt på sig 1685g sedan födseln, så han är nu uppe i 5,3kg! Vilket dessutom har resulterat i att stl 62 börjat användas flitigt, 50 och 56 börjar sakta men säkert läggas undan!

Solen har även hittat tillbaka! Börjar förhoppningsvis bli sommar igen! Dom där 6 graderna och regn kan få vänta till hösten är välkommen på riktigt...

Kör även en liten uppdatering över hur dom senaste dagarna sett ut;

Tisdag;
Åkte iväg på lunchdejt med en hög andra mammor med barn, riktigt mysigt och trevligt! Både att träffa nya människor och att man kunde ta lärdom då deras barn är några månader äldre än Alvin :)
På eftermiddagen plockade vi upp Ebba som vi tog en långpromenad, fikade, åt middag osv med, även det mycket mysigt!

Onsdag;
Sveriges nationaldag! Firades med mjölkstockning, huvudvärk och borttappad plånbok! Mjölkstockningen är nu borta även huvudvärken och plånboken är åter funnen!
Min kära far var över på besök då han hade ledigt från sitt jobb nere i Stockholm och inte orkade åka cirkus 45-50mil hem igen över en dag. Blev inte mycket gjort men alltid kul och trevligt att ha sin pappa över och Alvin fick träffa morfar :)

Torsdag;
BVC på morgonen/fm. Blev stressigt då det var kräk-kalas här hemma på morgonen vilket ledde till ett morgonbad. Men vi hann allt innan det var dags att bege sig, okej vårt hem såg ut som ett bombat krigsfält...
När vi var klara på BVC var det bara att springa vidare och plocka upp Moa vid stationen :D det var LÄNGE sen jag träffade henne sist och hon fick träffa Alvin för första gången!
Vi gick runt en stund på stan. Jag blev en bikini, två jumpsuits och ett par skor rikare, även Alvin blev en one-piece och en träningsoverall rikare. Mycket nöjd med inköpen. Vi begav oss sedan hem för att pyssla om en bökig Alvin för att sent som tusan lyckas fixa lite mat till oss vuxna också.

Idag blir det inte många knop gjorda vill jag lova! Ut och sola står på tur, men annars en lugn dag!


Huvaligen.....

Det har varit en blandad dag hittills! Startar dagen med att inte hitta min plånbok! Panik! Samtidigt känner jag av att jag börjar få mjölkstockning, vilket gör SVINont! Sist men inte minst får jag migrän och feberkänsla i hela kroppen...
Tur att Daniel är ledig idag!


Life is great!

Har inte skrivit något sen i fredags! Så kör en snabb genomgång av helgen och dagen;

Lördag;
Var det tänkt att Sofie, Thomas och Benjamin skulle komma förbi och hälsa på framförallt Alvin som dom inte träffat än, men sjukdom ändrade dom planerna :( vilket var väldigt SURT och tråkigt, men det kommer fler friskdagar ;)
Så lilla familjen tog en tur till Erikslund istället. Mamman behövde kläder och lillen kräkshanddukar :P blev en hel del uträttat. Jag köpte en jeansjacka, klänning och ett par byxor! Sen blev det massa annat smått och gott!

Söndag;
Kom Hanna och Linus över, Linus hade aldrig träffat lillen och jag och Hanna hade inte firat varandras födelsedagar. Fick en jättefin fotoram av dom och presentkort på Kicks, väldigt bra nu när man får minimalt med pengar varje månad!
Slutade dagen med storhandling och en snabbvisit hos Alvins farfar.

Måndag;
Idag hade jag och Alvin besök av Linnéa och Kevin (4,5 månad) mycket trevligt! Blev fika och en promenad när det var uppehåll från regnet.
Kvällen blev spännande! Alvin var vaken mer eller mindre mellan 17-22!! Inte missnöjd eller så, utan somna som en stock när han åt och vakna sen 5-10minuter senare och kolla runt i sängen tills han ledsna på det! Piggelin för att vara 1 månad må jag säga :P

Men nu ska här sovas! Blir ingen sovmorgon imorgon som jag fått senaste dagarna då lillfis kunnat tänka sig sova ända till 9-10 ;) man har det bra!

(tänkte ladda upp en bild men det går ju inte! *arghh*)


Det är dags för...

...FREDAGSMYYYYS!


Bra skit!


RSS 2.0