Trevlig valborg!

Allt ska firas, undra om andra djur håller på och firar som vi människor. Pimplar gift och suger på dödspinnar. Ja undra va älgarna firar när dom kliver in på skarpmark där jägarna sitter i trädtopparna och väntar in dom. Eller igelkottarna när dom bestämmer sig för att gå i ide under en stor hög med bråte som vi människor sen förvandlar till vad vi kallar majbrasa.. Inget skulle jag tro, men vem vet..
Hur som helst här hemma ska det nog inte brännas några igelkottar men pimpla lite gift (när barnen somnat) ska vi nog göra tillsammans med grillad ko!

Så ha en trevlig valborg och ni studenter inne i Uppsala simma lugnt i dimmorna och undvik att drunkna i fyrisån.

Tack och hej!






<3

Idag jobbar Daniel sin sista dag innan sin föräldraledighet, det innebär att jag börjar jobba på heltid (92%) i övermorgon. Blandade känslor, ska bli skönt att äntligen ha pengar på kontot men det har ju varit helt underbart att på heltid ta hand om världens bästa pojke! Jag har en bra magkänsla gällande framtiden så tror det här kommer bli kanon både ekonomiskt och socialt :)

Bjuder på mysbild!




Såja då va man panka igen!

Väntade ju in Daniel tidigare så vi kunde åka in till stan tillsammans och det blev ju som jag hoppades, vi kom hem med en dator, liite dyrare än va planerat dock haha. Vi tänkte stenhårt satsa på en Acer aspire e1 men det blev en Asus (fråga in om modell) men den verkade myycket bättre och kvickare än den andra, så länge man har pengarna är det ju okej, enda är att nu är pengarna slut haha. Men en fungerande dator har vi istället! Aldrig fel..



Storhandlade gjorde vi också, tog en sväng in på systemet och jag handlade även upp halva apoteket på näringsdrycker som min dietist tyckte jag skulle testa. Är lite av det taniga laget... Men det ska det bli slut på!

Nu är jag dödstrött och tänker gå och lägga mig i min nya och helt underbart sköna säng som jag fick i tidig födelsedagspresent av min kära "svärmor". Kan man ha det bättre? Tror knappast det!

Puss och hej!
 

Yeay!

Den lilla familjen ska in till Uppsala redan idag och förhoppningsvis köpa en ny dator! :D Daniel slutar klockan 14 och jag måste in till stan och storhandla så vi tänkte slå två flugor i en smäll så kan vi ta det lugnt på onsdag (dagen innan det för mig smäller och plikten kallar...)

Har tittat lite på en Acer här hemma på nätet, vore kul att kunna komma hem med en dator idag och slippa beställa och den här verkar bra plus att den finns på lager här i Uppsala!



lägger upp en bild på vad jag hoppas kommer följa med oss hem senare idag!

Shiiiit

Som jag anade, kommer ha svårt att ta mig fram idag! Har sån träningsvärk att det är läskigt, mina höfter är helt mörbultad! Nästa gång blir det att dela upp träningspassen, i alla fall fram till man är lite mer vältränad.

Alvin sitter på golvet och utför bus men det är motsträvigt att ta sig upp haha, kommer bli Alvin favvodag idag :P soffposition kommer höra till vanligheten!

Det va den helgen det!

Pappa, Petra och Eddie begav sig uppåt landet alltså hem igen vid 17 tiden idag. Det är alltid lika roligt när man träffas, vare sig det är här eller i Härnösand där dom bor. Men det är också alltid lika tråkigt när det är dags att skiljas åt, när vardagen kommer i kapp och det är slut på det roliga. Som sagt tidigare så dödade jag mina ben när vi tog en pw på över milen. Men jag nöjde mig inte med det, kom hem strax innan 22 efter att ha spelat en timmes innebandy med styrkeövningar innan, fokuserat på magen. Vilka magövningar alltså! Träningsvärk kan jag lova min klena kropp imorgon haha. Jag och Daniel har även tagit beslutet att köpa ny dator på onsdag, äntligen! Bättre sent än aldrig höh. Den ena av våra datorer stängs av så fort man kommer åt sladden och den här som jag sitter vid just nu hänger sig förjämnan (ja vi har återställt skiten etc men ingen skillnad). Satt vid Petras dator tidigare och blev helt paff va fort allt gick haha, det va nog droppen som fick bägaren att rinna över, man upptäckte en annan datavärld där datorerna faktiskt fungerar! Det behöver inte ta en hel dag att betala in räkningarna och det behöver inte ta en dag att ladda upp bilder från sin kamera. Anyway på onsdag då smäller det! LÄNGTAR! Kan ju sluta helgen med att jag nu gick in och kollade mitt konto och blev GLATT överraskad ojoj, tror jag kanske skulle kunna unna mig något den här månaden även fast jag lagt undan massa pengar till Passaten vi ska ha betalt av slutet av maj! Tack och hej, det va allt från mig!

Mina ben!

Jag och Petra körde en Pw tidigare imorse, va inte riktigt tänkt att bli så långt, 10,7km avverkade vi, det känns men skönt va det!

Men det är bara att bita ihop ikväll vankas innebandy med styrkepass innan, fokuserat på magen! :)

Det har inte blivit mycket träning senaste tiden pga kalas etc men nu tänker jag försöka komma back on track. Hittat lite bra nya träningsövningar i mitt första nummer av iForm som landa i brevlådan här om dagen. Numret va även späckat av löpning vilket är perfekt nu när jag försöker få upp lite kondition!

Då kunde man slappna av lite!

Nu har alla gäster förutom pappa med familj som blir här till imorgon, åkt hem. Blev en riktigt bra dag, alla såg ut att ha trevligt och mina tårtor verkade vara en hit! Efter allt arbete med tårtorna så hade Eetu varit en STOR besvikelse om ingen tyckte om någon av dom. Men jag fick faktiskt beställning på en tårta till Eriks födelsedag :) känns bra! Va riktigt kul att göra.

Nu när man har städat undan med Petras hjälp och ätit middag så tänker jag dö i soffan en stund.
Ska tillägga att jag är SÅ stolt över min lilla gullplutt Alvin som sov endast en gång idag på fm och höll sen ut utan gnäll ända till 19;30! Bra kämpat mammas älskling! ♥









12 timmar senare..

Så där ja! Nu är en tårta helt färdigställd, dom två andra ska bara få lite dekoration på sig sen är även dom klara!
Imorgon är det dags för Alvins första födelsedagskalas. Helt stört va tiden springer iväg! På torsdag fyller min bebis ett år. Vart tog den där lilla sprattlade bebisen vägen?? Nu är han en gåendes lite pys med massa tänder!

Trött tröttare Sara, så nightnight!

Saknar civilisationen!

Tänk att man aldrig är nöjd.. När jag bodde i stan saknade jag känslan av att ha skogen utanför dörren och ha älgar till grannar. Nu när jag väl har så, okej bor i ett villaområde inte riktigt min idyll, så saknar jag närheten till allt. All planering inför att bara åka in till stan gör mig tokig!
Det va så skönt när man kunde åka på sekunden och uträtta ärenden för det tog bara 5 minuter att ta sig dit. Men visst ska inte klaga, att kunna bo i ett hus (vilket inte är möjligt inne i stan) granne med sina vänner (inte bara älgarna då), ha naturen runt hörnet och att Alvin får den uppväxt jag drömde om som liten är inte illa det heller.
Men en bra sak som en kompis sa till mig här om dagen i telefon va att man aldrig är fast. Tänker absolut inte flytta imorgon men förblir den här känslan ett längre tag (då snackar vi nog år) så kan det läggas upp på bordet ja.

Slut spekulerat för tillfället, nu ska här bakas tårtor så det slår gnistor om det. Först ett stycke byte av blöja!

Jag säger då det!

Jag ber Daniel laga mat för en gång skull, jag orka inte idag (någon gång borde man få lämna köket för en stund) men det vet jag inte om jag gör igen då brandlarmet gick igång....

Handlat allt till alla tårtor inför helgen och slutfört kakorna idag, men kom på att jag glömde hälften i alla fall typ saft bl a.. Tänk att jag ALLTID ska glömma någonting, lite små irriterande!

Blev av med våran babysitter också, så nu måste vi köpa en annan till nästa unge mohah. Va inte så nöjd med den, visst den funkade men Alvin vägrade lite halvt att sitta i den och jag förstår varför om vi säger så eheh.

Nä nu måste jag fundera ut ifall jag ska orka träna idag eller om det får vänta till imorgon mellan tårtorna.

Ciao!

Hata stress och skit!

Inköpslistan skriven, check!
Pengar att handla för, check!
Duschat, mindre check!
Stuvat om i bilen, ännu mindre check!
Bytt bajs som Alvin sen hade roligt med medan disträ morsa körde operation rädda fågel, tyvärr check...
Mysa lillskit, check och dubbelcheck!

Jag har extremt svårt att hantera stress i vissa situationer, bl a som nu. Kalas på lördag och prestationsångesten är på topp. Alvin ska ha det bästa firandet med godaste tårtorna och finaste hem. Svårt dock när man känner sig väldigt ensam med fixandet och Alvin är väldigt mammig och lite små förkyld med dryga tänder som pricken över i..

jaja bara att le och se glad ut..

Det funka...

Nu kom alla mina tidigare inlägg ut på en och samma gång, jaja bättre sent än aldrig!

Har haft en sån där jobbigt bitter dag och nu ligger jag i sängen och lyssnar på min lite väl högt snarkande sambo. Herregud hur kan man låta så mycket?! Med näsan!! Nu börja han gurgla med munnen också.. Slänga telefonen på honom kanske? Nä vore för brutalt..men en armbåge i sidan borde sitta bra tycker jag!

Är helt galet trött men envis som jag är så SKA jag sluta dagen med ett meningslöst inlägg!

Men jag kan gladeligen meddela att jag åstadkommit drömmar och maränger till Alvin 1-årskalas på lördag! Nu återstår bara tre tårtor...

Jaja goder natten!

My*


Mycket little monster ♥




><

Som sagt tidigare har vaknat med tjockt huvud några dagar i rad, skillnaden är att idag verkar det inte vara övergående... Hoppas Pw;n senare kan hjälpa lite!

Tänk om...

...man kunde säga till Alvin att halv sex är inte helt okej att vilja kliva upp ><
Tredje morgonen i rad som jag vaknar tung i huvudet och knappt kapabel att kunna öppna ögonen... Någon liten jädrans förkylning som ligger och irriterar. Alvin har varit übersnorig sen i måndags så det är väl inte helt otroligt.

testning testning

Har kopplat bloggen till fb, testar och ser om det fungerar..

sjätte gången gillt eller??

Jag skriver dagligen på fb statusuppdateringar om vad jag gör och tänker. Varför använder jag mig inte av bloggen istället?? En jäkla bra fråga, då kan jag skriva längre inlägg utan att irritera någon annan stackare som har fb.. av ja vilken anledning vet jag inte :S hur som helst, förstår om alla intresserade om det fanns några har gett upp hoppet om mig som bloggare, men ni ska veta att det har även jag. MEN jag trotsar alla inklusive mig själv! Jag ska allt visa att det va den här hmm vi säger sjätte gången som gjorde det, gjorde mig till en bloggare av rang (or not)

Dom senaste dagarna har jag fått en helt annan syn på livet och jag har SÅ många olika framtidsdrömmar som jag aldrig haft förut som jag skulle vilja dela med mig av. Så pga att jag tror att mitt liv har blivit så sjukt mycket mer spännande så sätter jag liv på bloggen igen!

Börjar med att bjuda på ful egobild!




RSS 2.0