Finally!

Imorgon går flyttlasset till kåken! Fick nycklarna idag så nu kan vi officiellt kalla oss husägare! Hur grymt är inte det! Morsa och husägare, vuxenpoäng så det bara skriker om det ;)

Det har som alla andra gånger varit tråkigt som *piiiip* att packa så jag längtar till typ 1 oktober då lägenheten helt är ur vårt ansvar = alla grejer är i huset och lägenheten städad och fin! Underbara tanke, inte långt ifrån!


Vart börjar man??!!

Håller på att packar. MEN vart börjar man?? Känns som att man bara flyttar runt saker och ting. Vad behöver man ha fram till flytten? Rensar som en galning men känns som att man drabbats av slängsjukan, måste ju ha kvar någonting till huset!
Det är ju så nära nu, känns som att bara slänga ner allt så man slipper stressa sista dagen! Men något tar emot :S

Imorgon måste vi fortsätta rensa i förrådet. På torsdag vore det kul att träffa vänner innan vi drar, på fredag ska vi till Uppsala och hämta nyckeln och på lördag ska ALLT vara färdigpackat. Så idag är den enda heldagen jag har att packa etc. vilket kan vara klurigt när man har en liten att se efter och busa med också :P


Mycket för små troll

Nu är dophelgen över! Ojojoj va Alvin varit trött den här helgen haha och inte konstigt är väl det. I fredags var vi borta hela dagen och fixade inför dopet, lördags var dopet, dopfesten och på kvällen åt vi ute med min pappa med familj och två nära vänner. Idag har vi städat lokalen och Alvin stoppade in hela nappen i munnen så den fastnade nu på kvällen... Han skrek högre och grät mer än efter sprutan han fick för lite mer än en månad sen.... Den nappen är endast ett minne blott nu.
Vilket fall som helst så har nog sovit rekord mycket den här helgen sen han blev typ 3 månader :P igår lördag var värst, han vakna knappt när vi för flytta honom från vagn till babyskydd och tvärtom! Det har nog inte hänt sen han var nykläckt!

Lägger upp en liten bild på lilla familjen från dopet igår :)


Pissdag

Känner på mig att det här kommer bli en riktig skitdag.....
Ont i huvudet, trött så in i helvete och Alvin bestämde sig för att vakna innan 7 istället för 9 som han brukar.....
Jag har JÄTTEproblem att somna om kvällarna hur trött jag än må vara.. Går och lägger mig vid 22 men somnar vid 01 oftast.. :( vet inte vad jag ska göra.
Igår kväll la jag mig typ 22, somnade 02, blev väckt 03;30, 05;30, min mobil dog men jag tror att lillen varit vaken typ sen 05;30. Vilket innebär att jag fått hmm 3 timmars sömn inatt.... Jag är så trött så skulle bara vilja börja grina :'(
Någon som har tips på hur man somnar in lättare om kvällarna?! Jag börjar känna mig desperat, något nedgången och sliten.....


Farmor!

Pratade precis med min älskade farmor i telefon. När jag var liten bodde jag mycket hemma hos min farmor och farfar, jag trivdes som handen i handsken hos dom. Älskar min farmor så det inte går att beskriva med ord. Hon mår Inge bra vilket gör ont att höra när man bor 45 mil ifrån :( hon kommer inte kunna medverka vid Alvins dop som är fullt förståeligt och jätte ledsamt :(
Det är så jobbigt att vilja hjälpa till så mycket men inte kunna, man känner sig så otillräcklig!
När jag börjat jobba igen och tjänar mer pengar och förhoppningsvis skaffat en till större bil blir det att prioritera fler tripper norrut! Vi är trots allt bara människor, alltså dödliga....


Haha?

Varför är det här så kul? :P så fort blås gåta som programmet heter börjar blir Alvin helt paralyserad eller exalterad..


Hah...

Ibland kan man bara inte låta bli att skratta! Ska försöka få min skrutt att sova fm men verkar som att det kan jag fortsätta drömma om... För det första så är det alltid lika roligt att dra ut nappen och för det andra så kom han på att varför inte vända sig på mage och kolla runt istället för att ligga på sidan och sova?.... Ska tillägga att det är nära på omöjligt att få den där skrutten att somna på rygg om dagarna. Nyfiken i en strut? CHECK! Men det är lite jobbigt också eftersom jag vet att han måste sova sina tider för att inte bli övertrött och kinkig..


Underbart!

Alvin har idag tillskillnad från igår vaknat rätt sida! Skönt!


Kirrat

Dagarna verkligen flyyyger förbi! Då har den här dagen också passerat... Jag och Alvin tog oss ut mitt på dagen, gick ner till stan och satt oss vid hamnen en stund. Riktigt varmt och skönt har det varit idag :)
När vi kom hem igen va det bara att börja dammsuga, diska, plocka och dona. Timmen senare kom Hanna och Linus över en sväng och klockan strax över sju kom prästen som ska döpa Alvin. Känns riktigt lovande inför lördagen, hon som döper Alvin verkar jättesnäll, trevlig och barnkär! Som det ser ut på SMHI i nu så ska det vara strålande väder också på lördag (kan ändras jag vet) vore kanon om det vill stämma!

Nu är det dags att sova, det är en dag imorgon också då jag och Lill-plutt ska gosa järnet som alla andra dagar i veckan! En riktig mammagris har han blivit!


Orkade inte...

...vänta någon av oss på att klockan skulle bli elva! Nu slocknar vi! Välbehövligt då både jag och Alvin går varandra på nerverna just nu :P


Sova sova sova!

Sitter och väntar in att klockan ska bli elva så man kan lägga Alvin och sig själv ett tag. Är SÅ trött!


Daglig längtan och kärlek!

Även fast jag är aptrött så längtar jag till när Alvin vaknar så jag får hålla om honom och även fast min älskade sambo/pojkvän/sons pappa ligger bredvid och sover sött längtar jag till han kommer hem från jobbet imorgon så jag får rå om honom!

Daniel uttryckte sig tidigare att snart är vi här ifrån och kan starta vårt nya liv, eller att det i alla fall är en början. Att dela mitt liv tillsammans med Daniel och Alvin är mer än vad jag någonsin önskat. Så mycket kärlek och styrka! <3


..

Har ingen ork men kör ändå = Känner mig inte alls på topp. Le? Skratta? Känns inte aktuellt just nu..... Irriterad och trött.


Gäsp!

Klockan är 13;25, har hunnit med att äta frukost, diska/städat köket, packat två kartonger lite halvt, skrivit inköpslista och matsedel fram till onsdag, handlat, fixat och ätit lunch. Nu känner jag mig halvdö! Återstår bara att ställa sig och baka chokladsnittar och rulltårta, sola, rensa i förrådet och fixa middag... Kommer somna tidigt och gott ikväll!


Pust!

Mycket att stå i. Idag har jag nog inte gjort så mycket annat än att stått i köket och fixat. Bakat minst 65 bullar och 60 kokoskakor. Imorgon återstår bara att baka rulltårta och chokladsnittar. Utöver det måste vi handla, packa ner lite saker, jag tänkte springa iväg och skaffa mig lite mer färg, fortsätta rensa i förrådet etc. så morgondagen kommer bli en fullspäckad dag!

Vi kom på ikväll runt klockan 23 där att vi inte kommit på en endaste psalm till på måndag då prästen kommer på hembesök! Med tanke på att vi redan har 100 000 andra saker att göra imorgon så satt vi oss vid datorn och googla psalmer. Det var inte det lättaste vill jag lova! Men efter en timme så hade vi kirrat psalmerna i alla fall, sen spårade det... ganska rejält när Daniel fick för sig för stunden att han kanske ska sjunga på dopet........ Behöver jag säga mer... Han ska inte sjunga längre ;) men förlängt våra liv har vi minsann gjort!

Nä nu är klockan ett på natten och Lill-fjärt har redan vaknat en gång, så det är väl dags för en annan att knyta sig!

Gónatt!


RSS 2.0