Hunnit med en del ändå

Tänkte lägga upp lite olika bilder från sommaren hittills.





Har hunnit med maskerad, tema könsbyte för en kväll, roligt va det!



Utsikt från balkongen på hotellet vid kolmården, grymt fint!





Lillebror har fyllt år så jag gjorde två tårtor efter brställning! Mumma!



Ett försök att bli kalas-snygg. Fick väl godkänt i alla fall..



Har haft som nämnt tidigare lillebror över på besök tisdag-torsdag, råmysigt!

Midsommar jobba jag, Daniel står för bilderna från dagen, kommer med det sen!

Nattnatt!

Sommar sommar sommar...

...det är dans i folketspark!
Dom senaste dagarna har jag längtat tillbaka till barnsben när man hade sommarlov i evigheter och man åkte till Tyresö på midsommar för att äta god lunch/picknick och dansa till "små grodorna".
När man i juli åkte till Lappön och ägnade flera veckor där tillsammans med mormor och morfar och Hanna. När morfar på kvällningen då det började bli så där mörk så fotogenlamporna var tvungna att tändas och man elda i vespisen för att få varmvatten till disken vissla i takt med jazzen som fyllde högtalarna på den batteridrivna radio. Därav gott folk har jag inga som helst problem att lyssna på p2. Det var tider det! Men dom är förbi och är blotta minnen, är dock VÄLDIGT tacksam att min unga mamma lyckades ge mig en så minnesvärd och underbar uppväxt.
Min pappa och farmor har även dom gett mig helt underbara barndomsminnen från torpet och alla andra äventyr man fått uppleva tack vare dom. Jag hoppas att jag kommer kunna ge Alvin en minst lika bra och minnesvärd uppväxt!
 
Nu jobbar man och sliter, försöker tänka positivt men till och från är det så stressigt och dålig stämning på jobbet så det nästan är riktigt motigt att ta sig dit.... Men det är ju ett måste och är glad att jag åtminstone har ett jobb!
Jag kommer ägna heeela midsommarhelgen där vilket känns ännu motigare då jag helst skulle vilja sitta ute på Sollenkroka och äta gott och umgås med trevligt folk, men den tiden kommer väl... När man antingen är pensionär eller lyckats hitta ett jobb med bättre arbetstider (alltså aldrig mer kväll och helgjobb).
 
Min lillebror Erik (10år) kom hit igår kväll och stannar till imorgon, har varit grymt uppskattat av min lillfjärt Alvin, Erik är hans stora idol kan man minst sagt säga, vilket är väldigt kul att se då det verkar väldigt ömsesidigt!
Det är även kul för mig att få ta hand om små bröderna ibland, bor man inte hemma och kan göra det så får man ta med sig dom hem då och då! <3
 
 
<3
 
 
 

Det går bra nu!

I torsdags efter jobbet på väg över till grannen tog karln min tillfället till akt och gick ner på knä framför mä! Två heeelt perfekta släta ringar i vittguld låg i en diskret och fin liten ask. Alvin räckte fram hm-påsen asken låg i, precis så som jag vill ha det! Tycker inte om att stå i centrum så det va perfekt alltihop :)
Bilder från kolmården får ni se senare!

Heelg

Nu tar jag helg! Jobbade till 16 idag, hade världens snällaste pappa över på besök som hade lagat mat till mig, lite sen födelsedagsmiddag men gott va det! Så istället för att laga mat tog jag tag i disken och dammsög hela botten våningen. Imorgon bär vi oss av till kolmården, blir där till på tisdag. Vi tänkte unna oss en natt på vildmarkshotellet ;) djur första dagen och bad andra hade vi tänkt oss.
Nu dusch, sen packa klart och sist dejt med kudden, kanske hinner med en lässtund!

Du gamla du fria...

Igår va det sveriges nationaldag. Det firades inte på något speciellt sett här men jag är vrålstolt svensk för det!
Kände mig även som en grymtsnygg svensk dessutom! Som vanligt kommer mitt självförtroende tillsammans med sommaren, som varje år.



Jag och Alvin åkte en sväng in till stan och luncha med Ebba och Sadia, så lite firande kanske, lite annat än den vanliga vardagen i alla fall!

Idag har det inte gjorts så mycket mer än jobbat. Imorgon blir det först jobb följt av 30 årsfest (maskerad) som morsa som aldrig eller i alla fall ytterst sällan gör något mer festligt kan tycka det hade varit kul att bara fått klä upp sig lite fint men får försöka bli snygg som karl.

Femtio nyanser



Va bara tvungen och nu är även jag fast!

Huvvaligen

Igår mellan 2 på natten och 12 vid lunchtid blev det att springa fram och tillbaka till toan, hade dragit på mig magsjukan från hell, mådde pyton och hade ont i hela kroppen tills jag gav upp och la mig strax efter 22. Nu 11 timmar senare med bara sömn mår jag prima igen! Dax att pallra sig upp för lite intag av vanlig mat äntligen!

Länge sen jag vaknade upp så utvilad, kanske ska se till att vara sjuk oftare haha.

13 månader!

Hela ett år och en månad blev min underbara skrutt idag! Det firade han med att kliva upp 5;20 och vara extremt dålig i magen, har varit en lång och gnällig dag så anar att han inte mått så bra. Hoppas på nya krafter imorgon! Men så länge han fick vara ute i värmen och härja så va han glá.



Alvin va lite ivrig att komma ner i vattnet (förstod honom, shiit va varmt det va idag! Underbart!) hur som helst så blev det byxor och blöja rakt ner i doppet. Mammas lilla älskling, jag kunde inte göra annat än att dra i smilbanden.



Jag passade på att steka fläsket lite, skönt så in i norden! Köpte en badenbaden i fredags så nu är sommaren räddad.



Skrutten avsluta dagen med en skafferi-inventering, längst in fanns det lite rester ur ett rånpaket.

Nu inväntar jag grannfrun över på lite skitsnack och rabarberpaj!

Börjar ljusna inne...

...men ute är det mörkt och grått. Men det gör inget vi fick en helt ok fm och em så att det ösregnar och åskar ute nu gör inget! Bara åskan lägger sig till senast nio ikväll!
Cyklade 1,4 mil på min nya racer idag, somnade i soffan efteråt haha.



Det finaste jag har <3 lite saga när det är ruggigt ute :)

...

...god jävla skit morgon... Sammanfattar allt just nu...

RSS 2.0