En helt vanlig slappdag (30/6-09)

Nu sitter jag i min säng och ska snart gå och lägga mig. Även fast jag sov i minst 3timmar tidigare idag på dagen så är jag jättetrött. Så det ska nog inte bli några problem att somna nu.
Har tagit lite bilder med min nya kamera :D har skaffat ett 2gb minne nu, så nu är det bara att börja plåta!




Alvedon, vatten och sömn har varit mitt försök i att bli av med den extremt hemska huvudvärken jag haft hela dagen :/




Mamma och lillebror Lukas försöker överleva värmen!




Lukasen ♥




Lillbror Erik ♥






Jag och Lukas(eller kanske mest jag) hade roligt med nya kameran :D

Nu ska jag lägga mig och se Scooby doo tror jag det är på tvn, det var länge sen! Lite nostalgi-varning!

//Ciao so long

29/6-09

Igår tränades det, har inte blivit så mycket av det på några dagar av samma anledning som jag inte uppdaterat mig här.

Steg: 8440 (jag börjar fundera om mammas stegräknare verkligen är så pålitlig...)
Situps vanliga: 30st
Situps snea: 30st
Armhävningar(på tå): 10x2
"rump"lyft: 20x2

Varmt vatten, grönan och snygga 93or?! :S

Jag har varit lite inaktiv nu några dagar pga extrem värmebölja eller aktivitet till senatimmen. Har lite bilder från dessa olika evenemang som jag tänkte dela med mig av :D

Jag kan börja med det senaste för där ifrån har jag tyvärr inge bilder. Det var igår efter att jag varit på jobbet mellan 7 till 16(jag cyklade till jobbet! 4km på landsväg!) så kom mamma förbi och hämta upp mig för att sedan åka vidare och ta ett dopp, rejält skönt må jag säga! Förstår inte hur dom som bestämt vilka kläder vi ska jobba i tänker! Vi har svarta byxor(lång byxor) och mörkt vinröd alltid för stor tunika :o Det är väldigt jobbigt i den här hettan...
Strax innan vi åkte hem från badet så såg jag en kille som måste varit 93a och han var extremt snygg, eller nästan mer han kommer bli så sjukt snygg när han blir äldre och vuxit till sig! När man såg honom kom man och tänka på Lucas i One tree hill! Då förstår ni nog vad jag menar! *Drägel*


I söndags den 28/6-09 var jag, familjen och Ebba på Grönalund! Kanske inte lika kul som på Liseberg men det blir vad man gör det till och sällskapet gör det hela, vilket gjorde det mer än roligt :D Åkte dock inte så mycket, förstår inte varför jag åt typ mest haha.
Jag åkte Extreme, Insane, Kvasten, Spökhuset, musen, Jetline(berg och dalbanan) och popexpressen. Och självklart så åkte jag Nyckelpigan med lillbror också :) Alltså Insane var verkligen insane! Man slängdes runt överallt! Den värsta magomskakarn jag åkt på länge! Men rekommenaderas starkt, mycket rolig.
Kvasten var också ny, dock inte lika rolig och läskig men det kändes som att man skulle slå i fötterna hela tiden haha, var typ det enda jag sa under hela åkturen haha.
Spökhus-besöket förstördes helt pga två fjortisar i typ 12 års åldern som skrek hela vägen hela tiden... Men i början när dom inte var med var det faktiskt väldigt läskigt, Ebbas hand blev lite små mosad där ett tag ^^ jag blev t.o.m så ivrig att komma därifrån så jag råka kliva sönder en persons solglasögon hahah, förlåt var inte meningen!



Jag blev lite sur på vägen till Grönalund för jag var tvungen att offra mig att sitta i bakluckan som jag dock lite senare diggade ganska mycket! Man kunde sitta i sina egna tankar där bak och jag kunde ha på min egen musik på mobilen utan att någon stördes :)



Ebba följde troget med mig och familjen haha :D ♥



Favoriterna :) mamma och Snubban(Ebba) ♥



Snubban och jag i skrattkammaren. Hahah man såg riktigt ful ut i vissa speglar men lyckades tyvärr inte få någon lika rolig bild på det.



Hahah i den här spegeln såg man roligast ut, syns inte så bra men man såg ut som värsta spännisen! Här ser ni även vad jag valde för kläder till ett Grönalundsbesök :) älskar min "Eat me"-tröja. Riktigt skön och luftig!



"Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu, åldrad i ungdomlig grönska, öarnas stad, det är du!" Älskar verkligen Stockholm, det är så himla fint på sommaren och möjligheterna är många!


Så över på lördagen 27/6-09, då fick jag Ellen på besök :) vi fixade lite lunch och drog oss till Lännabadet och solade och badade, jag ville dock inte doppa håret så blev att bara ligga i och chilla, det är också skönt, men det var årets första dopp! Asskönt i vattnet! 21grader minst, fast kändes kallt till en början innan man kom ner helt. Bara så att alla vet så är jag största badkrukan ;p
Jag hade grov huvudvärk vet inte riktigt varför men jag tror det delvis berodde på sömn- och vätskebrist, även fast jag dricker som en galning :S kan ha varit värmen och solen också, det brukar kunna ta ganska mycket på huvudkrafterna höhö.
På kvällen tog jag, mamma och Ellen en promenad som blev en halv powerwalk pga att vi höll på att bli uppätna av alla myggor, plus att vi kom iväg ganska sent, vi gick 20.45 och den där rundan tar lite mer än en timme.
Jag och Ellen hade gjort chokladpudding och grädde så vi hade något mycket gott att se fram emot när vi sen kom hem och skulle glo på film, det fick bli Guldkompassen, mysig film.
Sen var vi slutkörda och somnade.



Ellen ser väldigt nöjd ut efter att smort in sig med spf20 och ätit en sallad jag förstört med burkskinka som hon tydligen inte tyckte så mycket om haha, sorry Ellen, nästa gång kan du få blanda ner rädisorna ;)


Vad jag gör/gjort idag kanske jag gör ett eget litet inlägg om, blir så mycket på en gång att läsa/skriva om annars :)

// Ciao so long


Både bra och dåligt, I guess...

Som jag nämnt tidigare så är min älskade kamera trasig... Det skulle tyvärr kosta typ lika mycket om inte mer att laga den än att köpa en ny... Så jag har nu införskaffat mig en ny rosa såklart, kamera.
Den nya kameran ska vara bättre på vissa bitar, bättre upplösning, zoom och större display, alltså ganska viktiga detaljer. Men den är dock långt ifrån lika snygg och het som min gamla, som svek mig :'( vilket gör mig lite ledsen i ögat, men alltid roligt med nya leksaker! Den var inte alls dyr heller som gör saken lite extra rolig :)



Min gamla kamera :( en Nikon coolpix s210, riktigt snygg och komfortabel! Om det inte vore för att den gick sönder så är det den snyggaste och skönaste kameran jag använt, faktiskt...


Här har vi den nya kameran, en Sony Cyber-shot s980, också väldigt snygg(eftersom den är rosa ^^) men den känns inte lika bra i handen och kvalitén går knappt att jämföra=den andra kändes inte lika plastig. Men den ska ju som sagt vara lite bättre i funktionerna ;)


// Ciao so long

Hmm?

Tog en powerwalk med mamma igår, den långa rundan som vi nyligen upptäckt. Konstigt nog så stod det på stegräknaren att jag tagit färre steg än första gången vi gick där :S vi gick åt andra hållet igår, men det ska logiskt sett inte påverka antalet steg tycker man...

Steg: 7991
Situps vanliga: 30st
Situps åt sidan: 30st
Armhävningar(på tå): 10x2
"rumplyft": 20x2


Ännu en dag i rörelse (24/6-09)

Jag orkade aldrig sätta mig och blogga igår så jag gör det idag istället. Har precís ätit upp min frukost och jag är heeelt proppad...

Igår kunde jag återigen inte sitta still, vet inte om det har med att jag börjat jobba nu så måste jag göra något hela tiden när jag är hemma också, det är ju utöver det väldigt bra väder också, har lyckats halvt bränna mig lite.
Jag hann med att åka iväg och slänga tidningar och glas/metalburkar och tvätta bilen både in och utvändigt! Jag fick med mig en del av familjen till Lännabadet också :) Det var lite roligt för mamma var så "positiv" i början! När vi kommer dit det första hon kläcker ur sig är "det är kallt här!" Man ba woooot?! Det var liksom jag smälter bort varning :o 
Jag gjorde middag igår också, fick bli pastasallad, sallad igen, är enkelt att göra och det bästa man kan äta i den här värmen. Efter det så städade jag mitt rum, vi får gäster idag :D från Götet, dom ska stanna till lördag.
Vid halv nio tiden gick jag och mamma ut och tog en powerwalk, dum som jag är tog jag bara shorts och t-shirt, blev något myggbiten plus att det blev lite svalt pga kvällsbrisen och solbrännan man skaffat sig gav lite frossa.

Idag (25/6-09) ska jag enbart jobba, börjar klockan 13.00 och slutar 22.00.




Gårdagens outfit var lite mer avklädd ;)



Kanske inte syns så väl men här har vi den nytvättade bilen :) blev mkt fin tkr ja!


// Ciao so long


 


Kan inte sitta still! (23/6-09)

Jag måste börja detta inlägg med att berätta något jag tyckte var nåågot komiskt. Idag när jag körde bil, jag låg i runt 100km/h på 90vägen, då blir jag ikapp körd av en mopedjävel! Och det var inte någon ung fartdåre som körde utan såg ut som vilken svennefamiljs medelålderspappa som helst :o blev lite chockad, är det inte dom som typ, "nej min son du får INTE trimma, du måste köra lagligt"...

Idag har jag verkligen inte kunnat sitta still, har försökt göra saker konstant, så nu är jag seriöst helDÖD!
Som jag berättade tidigare så tränade jag imorse efter frukosten. Sen åkte jag in till stan och hämtade upp Moa för att sedan åka och steka på Fjällnora :) det var mycket trevligt! Där låg vi och flöt nästan bort i sisodär 3-4timmar utan att bada(dumma jag tog inte med mig någon handduk...) nu tänker ni säkert men herregud det går väl att lufttorka! Men nej vet du vad, jag ville inte blöta ner våran fleece-picknick-filt hahah, så stackars Moa fick ligga där bredvid mig och halvdö höhö...

När jag kom hem sen vid halv sex tiden så började jag genast laga mat, det fick bli en underbar tonfisksallad. Det är så JÄKLA gott!
Efter middagen klippte jag alla våra tre gräsmattor! Vi har en rätt stor på baksidan, en halvstor på sidan mot skogen och en lite mindre variant på framsidan, lyx ha? ;)

Men Nisse kom hem idag och jag hade beställt en stooor toblerone som han faktiskt kom ihåg att köpa :D muuums! Den var dock snordyr, 52spänn!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen lägga mig i sängen med något gott att tugga på och se på film, mihi ^^




Min somriga outfit för dagen :)



Moa is fit för solning i högnivå! Hon hade förberett med sololja och grejer!



Jag i mina älskade brillor ♥


// Ciao so long

Lite stolt är man!

Det var riktigt nice att gå en powerwalk efter frullen imorse vid 9-tiden när solen gassa :)

Igår gjorde jag även detta:
Vanliga situps: 30st
Situps åt sidan: 30st
Armhävningar(på knä): 20x2
"rumplyft": 20x2

Och idag gick jag min kortare runda på morgonkvisten:
Steg: Runt 4000
Vanliga situps: 30st
Situps åt sidan: 30st
Armhävningar(på tå!): 10x2
"rumplyft": 20x2


Nu ska jag ta bilen in till stan och träffa Moa! :D


Ledig och SOL! (22/6-09)

Den här veckan jobbar jag endast två kvällar och det kommer att vara kanon väder! :D(äntligen lyckas även jag ha tur med vädret!) 
Så idag invigde jag min ledighet i det underbara vädret, alltså satt i våran badembadem-stol och stekte. Kunde knappast bli bättre!
Vi bor, ursäkta språket men, så jävla bra också för vi har sol exakt hela dagen! Det är bara att flytta runt lite runt huset när solen fortsätter sin färd :D Först vid 9-10tiden när man går ut sitter man på framsidan i badembadem-stolen, sen när klockan börjar bli 12 så har solen sträckt sig en bit på altanen på baksidan så då tar man madrassen på badembadem- stolen och lägger sig och solar ryggen på altanen!



Ser det inte något skönt ut :D


Jag har även varit duktig idag, jag ställde mig och fixade lunch till familjen -Nisse som är på väg till Finland med sitt nya jobb, jag vill också jobba där kan jag säga! Han kom hem här förut med flashigaste mobilen som han fått gratis från jobbet! Och Finlandsresan är inte den första resan han gjort heller, han har varit i Göteborg en sväng också där han fick i stortsett allt och han har jobbat där i drygt en vecka :o
Men tillbaka till mitt matlagande, det fick bli plättar!



Jag gör rågoa plättar!



Jag hjälpte även mamma att storhandla på arlandastad, ICA maxi. Sen när vi kom hem så packade jag upp och ställde in i kylen och började sedan med middag. Att jag hjälper till med så här mycket på en och samma dag är ytterst ovanligt måste jag meddela folket...

Och nu ska jag träna lite!

// Ciao so long


Underbar morgon!

Jag vaknade redan 8.10 imorse och var pigg som en mört, så varför inte kliva upp och göra lite nytta tänkte jag då såklart :)
Jag gjorde mig min vanliga frukost som jag berättat om tidigare, välling(stor mugg), nyponsoppa(proviva) och 2 mackor(rågkaka) med leverpastej.
Efter det så hoppade jag in i duschen, vilket var något skönt, speciellt skönt imorse faktiskt konstigt nog. I samma veva som duschandet så tänkte jag att jag för en gång skull skulle ta hand om min hy i ansiktet så jag började med att rengöra med mitt vanliga rengöringsskum, efter det körde jag lite peeling, sen kletade jag in nylet i en ansiktsmask som satt i 20min. Sist men inte minst så smorde jag in med en fuktgivande ansiktskräm.




Haha gjorde ett försök att skriva vad allt är på paint, gick väl sådär menmen!


Döende tanter och fulla ungdomar (21/6-09)

För er som inte redan visste det så jobbar jag inom hemtjänsten och idag likt som i fredags (midsommarafton) jobbade jag delad tur = börja jobba 7 och sluta 22, med ett mellanrum på 4 timmar där mellan. Riktigt mördarpass om jag får yttra mig.

Det är faktiskt ett väldigt roligt yrke fast inget jag vill fastna i och bli som alla andra ordinarie som jobbat tok för länge :P men det har sina nakdelar eftersom det är människor som börjar nå sitt slut som man jobbar med så händer det ju att en del patienter går bort utan att åka in på ett hem innan. Det jag vill komma är att jag tror tyvärr att min favorittant kommer att bli en sån kruttant , alltså en sån som klarar sig själv tills det slocknar :( vilket egentligen är riktigt bra, så vill jag dö i alla fall! Men i alla fall vad förväntar man sig av en tant på runt 95 bast och som bor helt själv i ett jättestort hus som det dessutom spökar i!

Det är inte det enda man hinner snappa upp under arbetsdagen, jag vet inte hur många ungdomar jag såg idag som var något på lyset! En SÖNDAG! Visst det är sommar och som Markoolio säger "lite lullig var dag..." men liksom snälla midsommar var fredag och lördag, ska man inte ta det lugnt söndag då så att man inte lessnar innan sommaren är slut?...

Så det var väl typ vad jag lärt mig idag :) krockade med en vägg idag också förresten det får jag inte glömma! Men jag kan faktiskt skylla på att jag kört en Toyota Prius hela helgen så ska jag helt plötsligt köra en Toyota rav4 sista turen! Den är ju liiite större :P
Eller så kan jag ju alltid säga: Väggen var inte där när jag kom!





Toyota Prius! Hybrid-bil och automat! Lyx i högnivå, yeaa...



Toyota rav4! Nice komfort, men gud så opraktisk och klumpig...



Och så får jag såklart inte glömma att säga att våra bilar är vita och utsmyckade med denna loga exakt överallt,
DET GÅR INTE ATT MISSA OSS! ;)

// Ciao so long


Fick med mamma! (20/6-09)

Idag slutade jag jobbet 16.00 så tyckte att jag lätt kunde få in en liten powerwalk någon gång under kvällen. Det blev ingen löpning pga att jag är så gräsligt trött efter allt jobbande efter endast två dagar! Jobbade delad tur igår på självaste midsommarafton 7-12 och 16-22 och idag 7-16, plus att det var personalbrist så det var riktigt stressigt också. Måste då lägga till att jag jobbar samma delade tur imorgon.
Hahah aja nu ska jag sluta tycka synd om mig själv  och komma med alla möjliga bortförklaringar :D Men anyway jag fick faktiskt med mig mamma den här gången och vi gick rätt långt! Var ute i en timme och en kvart typ.

Steg: 8 366
Vanliga situps:
30st
Situps snea: 30st
Armhävningar(på knä): Först 15st sen 25st(var lite lat i början haha)
"Rumplyft": 20x2



Expensive!

Köpte idag mineralpuder som jag tänkte se om det är bra och funkar som det ska. Det var min frisör som rekommenderade detta märke och sa att det va toppen, dock kostade det skjortan, menmen alltid värt ett försök tänkte då jag :)


Powerwalk i regnet! (18/6-09)

Eftersom jag har ont i hela kroppen efter gårdagens bakfylla så kände jag att springa inte var något alternativ, så jag tog stegräknaren och tog en skön powerwalk ute i skogen istället.
Försökte få med mamma, men då hade jag måstat vänta till kvällen då Nisse kommit hem, men så blidde det inte :P

Latmaskenmamma: "Det är nog bäst att du går ut nu för det kommer nog börja regna snart och regna hela kvällen och säkert till natten, så tänk inte på mig!"

Mamma hade visserligen rätt för precis när jag gick ut genom dörren började det regna...

När jag kom tillbaka gjorde jag situps, armhävningar och "rumplyft" som jag kallar det :)

Steg: 4 145
Vanliga situps: 30st
Situps åt sidan: 30st
Armhävningar(på knä): 15x2
Rumplyft: 20x2




Jag ute i regnet!

De vanliga frukostrutinerna!

Vet inte riktigt vilken kategori det här hamnar i men jag tror det har lite med skönhet att göra. Kanske borde ha en kategori för hälsa men vi säger att det hör lite till :P bra hälsa=skönhet!

Men det jag tänkte berätta om är min underbara frukost som jag ätit så länge jag är hemma i typ flera månader. Den består av en stor mugg välling, ett glas nyponsoppa(proviva) och en till två mackor med helt ett pålägg innehållande järn till exempel leverpastej. Och till det så äter jag dagligen vitamintillskott, jag råkar nämligen vara allergisk mot all frukt förutom banan. Folk tänker säkert eu välling! Har i alla fall fått den reaktionen av de flesta ;) Men det är asgott och nyttigt!
Give it a try! Trust me :D

Hallå alkohol!

Jag har ALDRIG varit så bakis som jag varit idag! Ska inte gå in på detaljer men det va en riktigt hemsk natt och morgon... Never again säger jag bara... Saken blev inte bättre av att jag senare på dagen skulle sitta på bussen hem i 5timmar! Jag skulle liksom ta det lugnt, men har man börjat dricka så går det inte att sluta på något konstigt vänster. Om jag ska ta det lugnt på riktigt vill det till att antingen så finns det bara en liiiten mängd alkohol i huset eller ingen alls, och framförallt ska den inte vara gratis! Gratisfyllor råkar alltid vara värst!

Men folket jag "festade" med va mycket trevliga :) Det var nämligen min kusin Therese, hennes pojkvän och en drös med kompisar till honom. Det var något jag gärna gör om, men dricker då helst något annat och självklart i mindre mängd...



Kusin med sin pöjk :)



Älskade (packade) kusinen ;)


Dead by april - Losing you!!! Kommer så bli min låt sommar-09!



Lite av allt (15/6-09)

"Pappa när kommer du få dina magrutor?" Citat av Eddie Brodén, hahaha! Ja va får han allt ifrån ;)





Visst ser det väldigt passande ut, Pappa(i uniform) ute med lilla Joetta :D


Annars idag har jag hälsat på min farmor och farfar med Therese och Ajan var även hon på besök. Där åt jag så att jag var väldigt nära på att spricka! Fick i mig en macka med smält ost, rulltårta, kanelbulle, mjukpepparkaka, rabarberpaj och några små chokladbitar till det hahaha, glufsglufs is my name! (internskämt men Ebba lär fatta haha)
När jag kom hem till pappa igen så fortsatte jag att äta, blåbärspaj, potatisbakelse och någon slags kaka. Sen kanske högst en timme senare var det middagsdax :D Så nu rullar jag fram om jag ska någonstans...



Här är ätandes början! Förutom frukost såklart :P Lägg märke till lyxen, flagga i macka och allt!



Farmor och kussen Therese som också sitter och glufsar i sig!



Den här boken hittade jag i farmor och farfars bokhylla och den väckte upp många härliga barndomsminnen!


Jag måste bara få avsluta med att lägga upp en bild på Joetta, hon ser så nöjd ut!



// Ciao so long


Inte i natt igen...

Nu sitter jag i soffan hemma hos pappa pigg som om jag sovit ut för en gång skull... Känns inte ens värt att försöka gå och lägga sig för jag vet hur många varv jag kommer snurra innan jag börjar bli hungrig och nästan får grina mig till sömns... Det här har hållt på i typ en månad snart. Vart tog mina fina 8-timmars-sömn rutiner vägen?! Förut somna jag så fort jag la mig ner runt elva om inte ens tio-tiden på kvällen, men nu är det helt omöjligt. När jag väl somnar så sover jag fett oroligt också, vaknar minst två gånger varje natt/supertidigmorgon typ...
Menmen jag hoppas på grov ändring sen när jag börjar jobba, kommer dö av trötthet om jag inte får sova mer än högst 5 timmar per natt. Då kommer jag som vanligt när jag lider av sömnbrist, få fuckingtix i ögonen och missa hälften av vad som händer här i världen!

Nä nu ska jag lägga mig ner här i soffan och hitta det tråkigaste programmet att titta på som jag kan somna till! Om jag kan somna vill säga...

//ciao so long


Vatten!

Nu ska jag skriva mitt första inlägg med kategorin "Mode&skönhet" :D jag älskar skönhetstips och mode så kändes som att det passade in att jag likt typ alla andra tjejer kör på en sån kategori också!

Mina inlägg kanske inte kommer vara så mycket åt tipshållet men ni kan ju få bli lite inspirerade om ni vill och känner fört  :)



För typ en månad sen så bestämde jag mig för att testa att testa att dricka massa vatten om dagen, men när alla skrivor började så slutade jag såklart dricka vatten och började istället dricka massa uttorkande dricka ;) Men nu när allt alkoholdrickande är över för ett tag(eftersom jag ska köra bil största delen av min sommar) så tänker jag börja igen. Det rensar ju kroppen och jag HATAR min hud! Så nu ska jag göra allt för att få min hud att bli bättre.

Så nu ska jag försöka dricka minst 1.5l vatten dagligen utöver det jag får i mig i övrig form som mat etc. men det är såklart ett minimum man ska ju typ helst dricka minst 2l om dagen, men jag vill lägga mig på lite mer rimlig nivå...


Ännu en dag i Härnösand! (12/6)

Hände kanske inte lika mycket idag som igår men det va inte dött i alla fall, även fast jag va lite halv död hela dagen :P vet inte varför men jag sover jättedåligt nu förtiden! Finns inge jobbigare än att inte kunna sova gott om nätterna...
Ännu en anledning att jag var grymt trött var för att jag klev upp kvart i 7 imorse för att gå på Eddies avslutning. Det känns helt sjukt att det är samma rektor, samma vaktmästare och en drös av samma lärare som när jag gick i den där skolan för, ja hur länge sen är det typ 9-10 år sen! Okej nu låter det som att jag är typ 30 och har typ fet ångest men haha, jag har faktiskt hamnat i någon slags 19års ångest, ja mena nästa år är jag halvvägs till 40!

Lillebror Eddie som sluta 1an idag!

Bert rektor på Solenskolan, samma rektor som för typ 10 år sen.

Joetta ligger och myser i mitt knä :D


Therese fyllde även år idag så det har varit två firande dagar. Vi svängde förbi folket på mosstigen och åt tårta och massa kakor, mycket gott!

Nu sitter jag i soffan och kollar på "Att göra en pudel" verkar helt ok, får se om det håller sig filmen ut. Kanske bäst att jag försöker koncentrera mig lite nu så att jag fattar något också!

//ciao so long

En händelsefull dag :) (11/6-09)

Idag vaknade Härnösand! Alla var nere på stan, kan inte bo fler här :o

Mitt vaknande var lite av det ovanliga. Kom en bulldozer och slicka och nafsa mig i hela ansiktet haha. Här nedanför har ni väckarklockan!



Hon ser och är väldigt snäll och söt men det var liiiite jobbigt att bli väckt på det viset haha ;p bulldozern heter Smilla :)


Sen tog Jocke STUDENTEN :D Grattis kusinen min!

Här har vi jag, studenten och Petra :)


Min pappa och Jocke :)


Farmor och farfar ville också vara på bild med studenten


Flaket!


Jocke ville inte sitta med oss andra gäster så han hittade ett eget litet hörn...


Min andra kusin Therese går ut nian så hon skulle på bal och var SÅ sjukt söt och fin! ♥


Här har vi båda kussarna!


Även Petras son Christoffer (killen i grått) går ut nian och skulle på bal. Måste tillägga att det är Petra själv som har sytt kostymen! Något imponerande! :o


Dom kom glidande med bilen ni ser på bilden ovanför, den va riktigt cool, tyvärr så kan man ju inte få med ljud i biler men den lät rejält mycket, kanske ni förstår när ni ser den här bilden!


Alltså checka in dom här fälgarna :o OMG OMG OMG *imiterar Homer* säger jag bara!


Efter att vi fart omkring och fotat alla så åkte jag och Petra hem och tog en promenix med hundligan :)



Det var min dag, nu sitter jag hemma hos pappa i deras sköna soffa och chillar järnet!
// Ciao so long

Härnösand! (10/6-09)

Klockan 19.20 idag onsdagen den 10/6 anlände jag till mina gamla hemtrakter, Härnösand! Här har jag min pappa Per, hans fru Petra, lillebror Eddie, Petras barn Christoffer och Daniella och får inte glömma alla underbara hundar :) Zippy, Smilla och Joetta(det allra nyaste tillskottet) kommer lägga upp lite bilder under tiden jag är här på allt mellan himmel och jord, så ni kommer inte missa någonting, det kan ja lova.

Joetta är den största kelgrisen och livsnjutarn jag träffat :D man blir helt kär!

Om ni vill mig något live får ni pallra er ända till den röda pricken :)


Äntligen! :D

Idag uppfylldes en del av mina drömmar! Jag skaffade mig en schäslong. Det blev en Tylösand, sandfärgad och råhet.
Så nu har jag slängt ut min gamla dator, mitt skrivbord och kontorsstolen som jag alltid använt som förvaring till mina kläder :( sååå jag måste nu hitta någonting som kan ta över stolens arbete.



Blev det inte fiiint :D


Just nu sitter jag i min kära schäslong med datorn i knät, äter chips (salt&vinegar), dricker saft och glor på Sex and the city ♥   Kan det bli bättre?!

Åker till pappsen som bor ända uppe i Härnösand imorgon, kan inte missa när kusinen Jocke springer ut! Men jag tar med min älskade dator så kommer försöka vara så aktiv som möjligt!

// Ciao so long 


Syfte

Man måste ju vara lite stark och så för att komma in på Polishögskolan! Sååå jag tänker ligga i hårdträning ända till det är dags och hur det går kommer ni kunna följa här :D
Sen blir det väl en flopp om jag misslyckas med allt, men det här ska sätta lite press på mig.

Måste tillägga så att det inte blir några missförstånd. Det krävs inte enbart att man är stark för att bli polis men det är en fördel.


Kommer börja med mitt lilla projekt när jag tillfrisknat. Studenten drog med sig lite förkylningar :P


Bilderna från The Studio (8/6-09)

Här kommer bilderna jag inte orkade ladda upp igår natt :)
























Inte min dag... (8/6-09)

Klockan är massor och jag somnar typ vilken sekund som helst känner jag... MEN jag måste bara berätta om min något oturs drabbade eftermiddag!

Jag och min mostra Hanna skulle agera b-modeller (som resten av Sveriges befolkning) på The Studio i Stockholm idag runt 16-tiden. I alla fall jag tar bilen in till stan för att spara lite tid, men redan då är jag sen, så jag som är hungrig som en varg får fixa ihop något korvbröd innehållande hamburgekött och potatissallad som jag sedan skulle äta i bilen. Det blev minst sagt kladdigt!
Väl inne i stan hade jag väl turen med mig, fanns EN plats kvar på pendlarparkering vid Business park, men jag kan ju inte ha tur hela tiden så jag får sitta och vänta där i 40min på att bussen ska komma som jag inte ens kommer med! Det kostar 105 spänn att åka bussjäveln (899) om man ska betala kontant, vilket jag SJÄLVKLART vägrar göra. Så efter många om och men så bestämmer jag mig för att åka in till stan och ta tåget istället.
Fick sitta och vänta på 809 som skulle ta mig in till stan i sisodär 25-30min, då jag dessutom kom på att jag glömt den viktigaste detaljen hemma, studentmössan... Jag blev dock väldigt glad när jag på bussen sen märkte att jag fortfarande kunde åka på skolbusskortet! :D Så alla ni lantisar som inte visste det redan MAN KAN ÅKA MED SKOLBUSSKORTET ÄNDA FRAM TILL 11 JUNI!!!
När jag sen för första gången skulle köpa tågbiljett i en såndär blåautomat ute på perrongen så fattar jag ingenting, tror det var för enkelt för att min hjärna skulle förstå någonting av det som stod där. Jag lyckas i alla fall köpa en vuxenbiljett för 72:- istället för en ungdomsbiljett som jag fortfarande kan åka på för 67:-, fem kronor är mycket pengar för någon som nyss tagit studenten!
När jag anländer till Stockholm är Hannas buss sen så vi får halvspringa till Kungsgatan 2 som låg på andra sidan av gatan som bestod av 80 husnummer...
Så för att ge er lite tidsperspektiv över min dag så långt så höll det här på mellan 12.30-16.15
 
Så nu tror jag att jag fått med det värsta, hur det gick inne på The Studio och hur resultaten blev får ni se imorron! Min hjärna orkar inte göra det just nu.

// ciao so long


This is me och min väg in i vuxenlivet!

Jag kom, jag gick och jag lyckades! Jag tog till slut studenten gott folk! :D

Så nu tänker jag göra det jag aldrig trott skulle falla mig in att göra... blogga! Men ni får ha lite överseende jag är trots allt inte så teknisk och datakunnig av mig.


Min kamera är trasig och jag sitter vid min sprillans nya dator som inte innehåller många bilder än, så ni får vänta ett tag på att jag ska komma med något roligt. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) 

RSS 2.0