Mina fina inköp!



Två väskor från Bianco... Blev inte riktigt dom jag hade tänkt mig. :) Men dom här var ännu bättre, hade dock velat ha den lilla grå men den fanns inte :(



Och dessa tre par leggings från Cubus, så nu behöver jag nog inte köpa byxor på ett tag :P säger vi i alla fall ;)



Istället för att åkt inne och gymmat tidigare idag så gick jag en promenad på 1h och 10minuter! Störtskönt! :) Nu kallar jobbet... Mår illa (är inte magsjuk) och orkar inte, men va gör man inte för pengar!

fyf*n

Har precis rensat avloppet, skitäckligt! Men nu rinner vattnet ut i alla fall... Trodde inte jag skulle fixat först, men varför skulle jag behöva en handyman när man har sig själv? ;) *Stolt*

Nu är det träning på G!

Avatar!

Kom precis hem efter att ha sett Avatar 3D med mammas kille Nisse. Jag säger bara en sak.. WOW! Jag är nästan tvungen att sänka alla filmer jag gett femmor till fyra för ingen av dom kan mäta sig med den här filmen. Jag älskade den! Har full förståelse att folk blir deprimerade efter att ha sett den här filmen för att dom inte kan komma till Pandora haha. Tänk att ha sådana skogar där man bor haha.

Dom som inte tycker om överdrivet mycket övernaturligt osv tycker nog inte om den, kommer förmodligen tycka den är sjukt överdriven, men jag som älskar att koppla bort verkligheten i en film som tar med en till en värld långt ifrån sina vildaste fantasier kan inte motstå den! 

Den som knåpat ihop den här storyn måste ha gått på riktigt tunga grejer haha, men I love it! Give me more of this! :D

Som ni kanske förstår så ger jag den här en femma med så många plus en film kan få!

  


Hasta la vista baby!



Kör på den enkla idag, skönast så! Hiss eller Diss?

Nu drar jag för dagen! Hare bäst!

Good Morning sunshine!

Vaknade innan halv åtta imorse, haha, men konstigt nog så kände jag att det var fett skönt! :D Så nu sitter jag och äter frukost i lugn och ro, funderar på att sätta igång en film också.

Dagen ser ut som följande: Fullt ös medvetslös!

Det första som är inplanerat för dagen är att jag runt 10;30-11;00 ska åka in till stan och kolla efter väskorna (orkade inte göra det igår) och kolla efter lite kläder! :D ska titta ifall man kanske ska satsa på ta 3 leggings betala för 2 på Cubus det fanns åtminstone två stycken jag ville ha där, då kan man lika gärna kolla efter ett tredje par också, eller hur?
Funderar även på att kolla lite efter antingen nya sneakers eller jeans, kan inte riktigt bestämma mig. Eller ska jag köpa en tv till sovrummet den här månaden? Aja veliga jag kommer nog fram till någon lösning innan månadens slut ;)
Juste jag beställde ett par leggings och en cardigan på Nelly i förr går också! Men hur dom ser ut får ni se när dom kommer i brevlådan ^^

Efter det så bär jag, mamma, Hanna och Erik iväg till Täby, min älskade mormor fyller år idag! :) Så vi ska åka och fira henne, har köpt en kanellängd och ska inköpa en blomma, sen är jag kalasredo!

När vi kommer hem från Täby så fortsätter jag och Nisse in till stan för 21;10 ikväll är det Avatar 3D som gäller! Äntligen! Den slutar ju typ spelas här i Uppsala på onsdag! Eller har jag fått det om bakfoten?



Jag längtar verkligen till sommarn! Vill åka båt! Bilden har ingenting med inlägget att göra, men jag saknar verkligen känslan när håret flyger i sommarvinden! >< Nu är vi poetiska här också hihi

Sleep well!

Jahapp tror det blir att typ rensa avloppet innan sängen får stå i centrum... Duschade nyss och kunde nästan simma till dörren efter, plus att jag nära inpå kunde bada samtidigt i badkaret. Tror jag och Ebba har att göra resten av kvällen, kräkas och rensa avlopp, tummen upp för den..


Vad gör ni en kväll som denna? Något roligare antar jag? Haha


Dagens måltid!

Har tyvärr redan ätit upp och glömde ta bild haha >< men kanske kan hitta någon snygg bild på något av det jag åt haha.

Anyway jag åt köttbullar, fulkornspasta och stuvadvitkål

Tänkte att jag skulle berätta lite om hur man stuvar vitkålen. Det är väldigt enkelt och GOTT

Du behöver:

400g vitkål

3msk mjöl

2dl mjölk (3%) 

1msk smör/margarin

salt

peppar


Så här gör du:

Skär kålen i små bitar. Lägg det i en kastrull och häll vatten så att det precis täcker, salta och låt koka i c:a 7minuter.

Häll bort spadet och låt rinna av en stund

Dags för stuvningen, använd ej spadet i stuvningen!

Häll i hälften av mjölken och all mjöl i en kastrull och rör om, så att alla klumpar försvinner.

Häll i resten av mjölken och salta och peppra (smaka av!)

Låt koka under omrörning i c:a 5 minuter

Lägg nu i vitkålen och rör om

KLART!


(Hittade ingen bra bild....)

Shopping tomorrow?

Imorgon rullar den såkallade lönen in och jag funderar på att kanske dra in efter jobbet och shoppa lite :D och sola!
Mamma hittade en såndär trevlig rabattkupong i Uppsala nya från Bianco som hon ångrade att hon visade mig haha, men jag tror inte jag ska köpa några skor den här månaden ;) (kan vi ju säga i alla fall haha) men där tänker jag i alla fall kolla efter väskor, är ute efter en halvstor vardagsbag och en liten festväska. Känns som att det var riktigt länge sen sist.
Har sett några stycken som jag ska kolla efter, sen blir det nog att kolla på H&M och GinaTricot.

Dom här snyggingarna ska jag kolla efter:




Dom var långt från dyra dessutom, så kan ju knappast bli bättre! :)

Unbelievable

Jag ställde klockan på 5;30, ska åka ut till Almunge och jobba, när jag vakna så var jag hyfsat pigg! Men jag körde på den där att om jag vet att jag inte kommer få mer än typ 6-7 timmars sömn då lägger jag mig senare, för när jag börjar komma in i timme 7 då är jag dundertrött när jag blir väckt! Man har ju olika stadium i sin sömn.
Jag slutade 22 igår, och eftersom kvällen hade varit rent av kaotisk så kände jag att jag behövde koppla av lite innan jag gick till säng.

Men nu ska jag förbereda mig lite inför bilfärden ut till Almunge. Skönt att man jobbar till 12 bara!


The last inlägg för dagen..



Hur många har hört talas om Skogmulle?! Eller kanske t.o.m fått träffa honom när man gick på dagis? Jag har träffat honom (hahah stolt) men det känns som att ingen annan gjort det :o Eller drömde jag?


PULKA!


















Dom nya planerna för dagen blev mycket bättre än dom innan :D Pulka ♥ Dock kändes det som att jag och Ebba lekte mer än Erik hahah ^^

Ändrade planer!

Blev ingen lång promenad eller bara lugn och fix här hemma. Min lille bror Lukas fick åka till sjukan och eftersom det är sportlov så fick min andra lille bror Erik vara här så länge. Men tror vi ska gå och åka lite pulka istället :) ifall vi hinner, åt precis lunch så man vill ju gärna vänta lite på att maten lagt sig..



Blev havrepuffar med mjölk, hårdkokt ägg och dillkaviar, multivitamin till det!



Barn-tv fick ta över...


Sjömansfalu

Jag gjorde sjömansfalu här om dagen, det är gott, ej onyttigt och enkelt att tillaga :)

Du behöver:

5-8 potatisar

1 purjolök

1 buljongtärning (grönsak)

400g falukorv (en halv oftast)

3-5 Morötter

5-6dl vatten

1msk senap

1krm svartpeppar

Salta


Så här gör du:

Skiva korven i normal tjocka skivor, skala potatisen och morötterna och skiva även dom. Sist hackar du upp purjolöken i skivor (ej det grönaste, som i alla fall jag brukar klippa bort när jag handlar)

Koka upp vattnet

Smula ner buljongtärningen, häll i svartpepparn, senapen och rör om.

Lägg i potatisen och morötterna, koka upp i c:a 10minuter

Lägg i purjolöken, salta lite grann(bättre att salta mer efter) och rör om

Lägg korven uppe på och låt koka ytterligare 5 minuter under lock

Servera sedan med lite sallad, låt senapen, saltet och pepparn stå på bordet så man kan krydda lite extra om man vill. Detta rekommenderar jag att man dricker vatten till! :)



Jag har googlat bilden, tog aldrig någon bild på mitt resultat som såg 100ggr godare ut ;)


Smaklig måltid!

Sovit gott?

Känns som att jag har börjat få in en bra rutin här hemma :) jag vaknar utan att ställa klockan 8.00 varje morgon även fast jag har sovmorgon. Då hinner man med att äta frukost i luuugn och ro plus att man hinner med att göra massa saker innan jobbet kallar!

Det blir nog dagens tips faktiskt,, kanske,, kan hända att jag skriver något till tips senare!.. Men jag berättar i alla fall min tankegång och hur jag gör :)

När jag jobbar kväll, alltså börjar efter 12 någon gång eller är ledig så brukar jag försöka (funkar inte alla gång, men har funkat förut utan problem!) lägga mig senast 23, jag kanske går och lägger mig 22 och läser till jag känner mig sådär trött så att jag somnar utan att måste snurra 50 varv. Men när jag slutar 22 så brukar det kunna bli att man går och lägger sig strax efter 23 (man måste varva ner innan man lägger sig!)

Om man har svårt att bara vakna utav sig själv, alltså saknar den lilla inbyggda väckarklockan i huvudet, så ställ klockan på absolut senast halv nio och kliv upp då, sluta snooza!

Då har man fått minst 9-10 timmars sömn, nu sover alla helt olika men den här rutinen är perfekt för mig. Dock väldigt svår att hålla när man ibland slutar 22 och börjar 7 dagen efter, men det är ytterst sällan som tur är!



Idag ska jag försöka ta det lite lugnt innan jag börjar jobba halv fyra. Solen tittar fram så ska försöka ta mig en promenix och sen kanske bara plocka lite här hemma, ska dra till mamma efter jobbet 22. Jobbar 7-12 i Knutby imorgon!


En dag på gymmet

När jag var på gymmet tidigare idag så hade jag ofrivilligt värsta tankeverksamheten. Det var tankar allt från shit min kropp är ganska snygg faktiskt hahaha till typ varför är man så blyg och fånig att man inte vågar typ åtminstone le åt en kille som ser bra ut och tittar på en! Blir så irriterad att jag alltid vid såna tillfällen flyr fältet eller bara tittar ner i marken och låtsas som ingenting... Jag ska ändra på det, försöka i alla fall haha...






När jag satt på bussen hem igen så lyssnade jag lite på min mp3/mobil och så kom det en låt som jag inte hört på jättelänge, men förut lyssnade jag på den rätt mycket, tycker den är så fin, måste ju erkänna att man brukade fälla en tår eller två när man lyssnade på den ;/

Fort Minor-Where'd you go


Inflyttningsfesten 20/2-10 !!

Här får ni ett litet smakprov på vad som hände här i lördags :)



Min och Ebbas partyhink med vår älskade bål :D som gick åt som om en svamp sprang förbi haha



Min och Ebbas outfit! Jag har stövlar från Scorett (Tiamo), Jeans Diesel, linne från Cubus, Jacka Sisters och halsband Lindex...
Ska fråga Ebba sen vart hon köpt sina kläder :)




















Så ni får nöja er med dom bilderna ^^ Dom folk började rulla in 18.00 och dom sista gick hem 4.00. Lyckad? JA

The Imaginarium of Dr Parnassus

Kom precis hem efter att ha varit på bio med älskade Stina och Moa! Vi såg på The Imaginarium of Dr Parnassus. Filmen var lite knepig, men på ett bra sätt, dom får liksom till det. Jag kan typ inte säga vad den handla om riktigt haha. Det är en familj som lever lite halvt i en fantasivärld och dom försöker tjäna ihop pengar genom att showa, på lite annorlunda vis..

Killarna i den här filmen är ett stort PLUS! Dom har samlat alla hetingar i en och samma film (Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law och Collin Ferrel!) Sååå bra! :D



Sånt här höll dom på med haha






Sååå bra kombi! Men Jude Law även fast han är fettsnygg så kändes han lite fel placerad! :s

Nu är det sovdags som gäller! Är så sjukt trött...




hahah

När man är mamma till mig så får man stå ut med mycket haha :D hon var den enda jag skickade fyllesms till igår haha..
När jag vaknade imorse mådde jag skitdåligt, blev huvudet i toaletten och alvedon haha, men nu börjar jag äntligen må bättre :)

Jag ska föröver bilder från igår och ladda upp senare idag :D


Förberedelser!

Ikväll smäller det :D tråkigt att så många va "sjuka" idag bara haha inte jag som missar något! Jag och min room8 Ebba ska hålla i inflyttningsfest äntligen. Men eftersom vi båda jobbar inom vården så är det fett svårt att hitta en helg när vi båda är lediga! Men den här lördagen passade oss båda perfekt! :D
Vi kommer förhoppningsvis bli minst 20 pers, men måste säga att det räcker gott och väl i vår (inte direkt lilla) lägenhet hehe...

Igår umgicks jag med min kära mor som sagt och mina små bröder :) Som vanligt när Nisse (mammas kille) är på vift så tar jag hans säng, vem vill sova i en tältsäng när det finns en helt sjukt skön säng ledig?! I alla fall hans säng måste vara förtrollad eller något! Jag drömde om honom att han bjöd mig och Ebba på semlor och att vi blev sådär helt överlyckliga och såg upp till Nisse jättemycket hahah helt sjuk dröm. Vi satt på en läktare och jag var jätterädd att ramla ner i vattnet men eftersom vi skulle få semlor av Nisse så blev han största hjälten haha.. Måste ha varit hans säng....

Ska fortsätta mina förberedelser nu lite! Typ dammsuga mitt rum...


Dags för fredagsmys! :D

Kom precis hem från jobbet, arg som vanligt nät jag kommer där ifrån, helt efterblivna människor som jobbar där! Ursäkta men jag blir så irriterad på hur lite folk tänker... Vi jobbar med människor va F*N!

Hoppas ni läsare haft en bättre dag? :)

Men nu ska jag dra ut till mamsen och ha fredagsmys! Så det blir tyvärr inge mycket bloggande idag :) Kanske kan klämma in något trevligt inlägg mer idag annars så kommer ni få trevliga uppdateringar om morgondagens FESTANDE!





Min bror Lukas :D är han inte för söt?! Ska hem och busa med honom snart ^^



Jag vill ha sommar och sol!!


Skojig dag med Ellen :)

Har varit med Ellen i stort sett hela dagen, hon kom hit efter frukosten då vi började med att gå en lång promenad på lätt mer än en timme! Det var riktigt skönt men blev lite hungrig längs vägen. Så precis när vi kom in blev det lunch bestående av havrepuffar, macka med philadelfia och tranbärsjuice. Men där la min mage av, börjar må skit illa, blev alldeles kallsvettig, tror det berodde på juicen, blev jättesur i magen... Men efter något glas vatten så la det sig lite.



Här har vi söta Ellen :) Det låg ett jättesött rosa hus i bakgrunden tänkte försöka få med det men gick inte så bra :/

Jag behövde verkligen åka och handla idag också, kändes som att det var alldeles tomt i mitt kylskåp så vi tog bilen till Willys och där köpte jag på mig massa saker haha. Bl a så var det extra pris på lösgodis!! 3;90:-/hg !! Så det blev nära ett kilo godis haha, kände mig värd det, fråga mig inte varför!

Hade tänkt åka och träna idag men eftersom min mage varit upp och ner idag så känner jag för att ta det lugnt hela kvällen, min första lediga dag på läänge också, så jag tänker ta igen mig helt! :) Fest i helgen! Då vill man inte vara sjuk! :D

Blev godgod middag idag i alla fall!



Hahaha ser riktigt disgusting ut men gick ner med glädje! :D Fullkorns couscous med delade cocktailtomater i, bullens pilsner korv, stuvad spenat och ett glas vatten till det. Jag tyckte det var mumsigt värre, jag älskar bullens pilsnerkorv, innehåller säkert massa äckligt men fortfarande ruskigt gott hihi

Vårjackan!




MQ (Zoul), 999:-

Här har vi min nya fina vårjacka :D Jag älskar mina vita tossar som jag fick i julklapp av Ebba!

God Morgon <3

Jag vaknade perfekt tid idag och var helt utvilad! Så skönt! Eller först vaknade jag innan åtta men tyckte det var lite väl tidigt att kliva upp då så somnade om i typ en halv timme. Klev sedan upp och kliade mig lite i barret och gnugga mig i ansiktet, finns inge skönare än det precis efter att man vaknat :D

Gör min vanliga frukost, välling (fullkorn) med plommon och russin i, två leverpastejs mackor (mörktbröd) och ett glas med proviva skogsbär, dom flesta tycker det här låter äckligt men det är riktigt gott faktiskt! Om ni inte testat innan så är det värt ett försök i alla fall. Det är om inte annat väldigt nyttigt.
Vällingen innehåller mycket vitaminer och mineraler och eftersom man kör med fullkorn så får den magen att arbeta bättre. Russinen och plommonen har jag mest i för att min mage ska skärpa sig lite. Jag har haft ganska mycket problem med min mage förut och vill inte få dom problemen igen :)
Leverpastejen som jag har på mitt fullkornsbröd är späckad med järn och för att järnet ska tas upp så dricker jag proviva som både är snäll mot magen och så innehåller det vitaminer så att järnet tas upp bättre, det är vitamin C som gör det lättare för kroppen att ta upp järnet. Så ni som inte har magproblem drick apelsinjuice som nästan bara enbart innehåller c-vitamin! (När man äter blodpudding ska man dricka juice till, INTE mjölk! På tal om järnet.) 

Och för att fullgöra den här morgonen så sätter man sig framför tvn och kollar på Vakna! Med the voice :D


Sry..

Har helt glömt bort att jag lovade bild på mina nya jackor... Men nu har Ebba däckat och jag ska diska upp min tallrik sen dra till jobbet, men imorgon ska jag nog kunna lägga upp några hyfsade bilder :)

Blir en powernap nu först på tio minuter!

Morgonfilm+frulle!

Jag fick ett ryck och ville se på Sagan om de två tornen när jag satt mig i soffan, så jag äter frukost och kollar på film! Det är underbart, tror jag ska försöka hitta en tv som jag kan ställa in i mitt rum, saknar det verkligen stark, ingen dirket känsla att kolla på film på datorn :(

Så nu ska jag samla lite pengar och köpa en liten tv!

 

Hata att hacka lök!!



Så här blir resultatet när jag hackar lök... Tårarna sprutade åt alla håll och Ebba låg på golvet och asgarva >< Har aldrig varit med om något värre, det sved som F*N i ögonen!



Så det blev skidbrillorna haha

Hurtkurt och Krutrut!



Nu ska vi åka och röra på fläsket! :D

"Jippi"...

Idag blir det ett vääldigt tråkigt inlägg, har jobbat 7-17;30 idag... Och ska snart åka och träna efter att ha gjort lite mat.

Det blir köttfärsbiffar, fullkorns couscous och spenat! Mums! Jag äter väldigt mycket spenat, tycker det är så sjukt gott! :) 

Så!



Glad och hurtig är den rätta stilen! :)

Bild på dagens inköp kommer sen! Tänkte ta Ebba till hjälp att fota mig i jackorna hihi

Till lunch fick det bli pyttepanna, spenat, rödbetor och vatten tyvärr, men det måste ätas upp det med! Hehe, skulle vilja vara duktigare gällande maten! Men här någon dag framöver ska jag göra någon gryta med rotfrukter eller något liknande, det är gott och nyttigt! Sen ska jag göra egen köttfärssås och färsbiffar eller nåt :P


Pitbull feat. Akon - Shut it down



Jag blir så SJUKT partysugen när jag hör den här låten! Som igår på jobbet i Knutby så får man in The Voice och det är GRYM bass i bilen som jag körde så jag parta järnet under arbetstid i min ensamhet men jag är ju så roligt sällskap så ska ju inte klaga hahah

Mackan som gud glömde..



Haha igår när jag vakna så hittade jag den här stackars ensamma mackan i brödrosten, förmodade att Ebba hade haft det lite bråttom så jag tänkte att då kan jag offra mig, men så glömmer jag den också! Den var liksom menad att åka ner i komposten...



Idag är det jobb ikväll igen... På onsdag då har jag jobbat 11 dagar i rad, känner inte av det men kommer bli skönt på torsdag då man är ledig, men blir ju dock ingen sen kväll eftersom jag börjar 7 på fredagen...

Men innan jobbet ska jag åka in till stan köpa två jackor!! Och träna.

Ha en bra dag!



Hissa eller dissa den här outfiten?

Personligen så gillade jag den :)

Nu ska jag åka och äta med Ebba sen drar jag direkt till jobbet i Knutby! Så blir nog inte så mycket mer skrivet den här dagen men ha en fortsatt helt underbar dag!

:)



Nu blir det en snabb vända i solen innan jag ska träffa Ebbsan! ♥

What a beautiful day!

Glad alla ♥ dag till er alla fina människor! :)

Man kan inte göra annat än att vakna på bra sida när vi äntligen har en sol som tittar fram på en helt blå himmel! Har en jättebra känsla i kroppen idag, även fast jag är även detta år singel den här dagen. Men vi är så många och det handlar inte bara om att älska en person utan vänner och familj också, så jag och Ebba ska ut och äta lunch halv ett.



Kunde inte få en finare bild, pga att jag stack ut hela mig ut genom fönstret och det stod människor och kollade på, var lite pinsamt hehe




Skidskytte+godis

Kom precis hem från jobbet, var tråkigt lugnt idag... Om man lyckats missa någon idag så är det pga att man somnat eller nåt. Skönt att ha det så ibland också, men liiite mer action får det nog vara :P

Nu sitter jag och tittar på skidskytte och äter godis. Vet dock inte ifall jag är så sugen längre på att kolla på skidskytte, det brukar vara mycket roligare att göra det med mamma, men hon är i Gbg förnärvarande så kan inte fara dit heller...

Blir nog film, ge förslag på bra film!


Panerad rödspätta!

Mitt tips idag är panerad rödspätta! Det är gott, nyttigt och lätt att göra :)




Skala först potatisen och lägg den i vatten och sätt på plattan såklart :P hur länge potatisen ska koka beror helt på hur stora potatisarna är

Häll upp vetemjöl, ströbröd och ägg i tre olika djuptallrikar, vispa runt ägget så att gulan och vitan blandas

Fisken ska vara fuktig inte genomblöt

Börja med att lägga i filéerna i mjölet, se till så att hela filéen är täckt

Lägg sedan över filéen i ägget, samma där, täck hela!

Sen sist men inte minst så täcker man filéen med ströbröd

Stek sedan fisken så att den blir lite gyllenbrun. Vad du steker i är upp till dig själv, någon olja är ju nyttigast.

Servera sedan med någon god sallad, remoladsås och vatten! :) MUMS!


Aktiv!

Jag och Ullis gick och la oss fyra igår natt haha. Men jag somnade bra mycket tidigare. Sista filmen vi satt igång blev Tristan och Isolde. Så fin film, men jag somnade (har sett den förut) när jag vakna så låg typ Ullis och grät hahaha :D



Så söta :') och han är SÅ snygg!



Ullis försöker göra scenen i mellan Baby och Johnny i Dirty Dancing, utan kille..eller tyckte hon att jag skulle medverka också?.....



Men jag slockna..




Så idag när vi vakna runt klockan halv tio så åt vi frukost och chilla lite, sen gjorde vi oss i ordning för en promenad på 1 timme! Sååå skönt! Jag älskar att promenera, ska göra det lite oftare, har gått tre långt promenader den här veckan, men har då bara hunnit gymma en gång och inget pass har jag varit på! Dock inge vidare bra! Ska gymma imorgon innan jag börjar jobba ute i Knutby klockan 16...



Vi kör på den hurtiga stilen!



Sen vart det nötter och vatten efter :)


Blev att diska, dammsuga och vaska golven efter lite återhämtning!




Som ni kanske förstod så blev det ingen invigning för mig och Ullis ;p... Bättre lycka nästa gång! Men det är skidskytte damer ikväll när jag kommer hem! :D:D

Vill tatuera mig!!

Jag och min room8 ska ringa och boka tid för tatuering! Men jag har ett problem, jag vet vad jag vill tatuera men jag kan inte rita så pass fint så att jag vill ha det på min kropp till jag dör :o... Jag har ritat en fjäril som jag förut ville ha men har nu börjat ändra mig lite.
Det var en helt vanlig fjäril, men nu vill jag göra den lite mer avancerad med lite noter, skuggor och så, men det kan jag verkligen inte rita själv :(

Någon vänlig själ som typ kan rita fina fjärilar med lite inslag av noter?! :D Eller som vet någon som är grym på att rita?

Vi klarar inte av mer!


Dirty Dancing


Dirty dancing2


Notebook


Titanic


Romeo and Juliet


Twilight

SO MUCH LOVE! Jag vill också!

Jag och Ullis ska köra lite romantiskfilm-maraton, får se om våra hjärtan pallar med trycket bara! Hon har ju turen att ha någon dock så jag får väl fantisera ihop någon romantiskdejt sommar-10 och hoppas på att kanske en liten del av det händer i alla fall hahah...

Fredagskvällis med Ullis!

Nu är det godis och Dirty Dancing med Ullis som gäller :)
Får se ifall vi orkar sitta upp till invigningen av vinter-os börjar åtminstone haha!



"Nobody puts Baby in the corner..."

Jag vill också bli kallad Baby!

I love it!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, måste bara säga att jag älskar mitt jobb :D oftast i alla fall haha... man får så fruktansvärt mycket utav det! Den sista jag var hos hjälper vi i säng, han kan lätt krypa in i sin egna lilla värld men idag när jag lagt honom så kolla han upp på mig och ler! Man blir så glad

Jag kan ha grov ångest innan jag går till jobbet men när jag går där ifrån så känns det toppen i hjärtat, man vet att man gjort massa bra saker, det bästa är när man gjort någon som idag jätteglad :) 


Duktiga jag!

Jag va inne i stan en sväng och tränade tidigare idag :D sen gick jag in på Willys och handlade massa nyttigt och onyttigt ^^ hihi

Det nyttiga va typ fiberhavregryn, russin, plommon och massa nötter

Det onyttiga va mer godis och naturgodis(okej inte så onyttigt)



Heheh

Så var det fredag igen :)

Eftersom att det är fredag så tänkte jag komma med ett ypperligt tips, man vill ju gärna knapra på något när man sitter och myser framför tv-n en fredagkväll. Istället för att ta fram den där chipspåsen ta fram nötter! Det innehåller enkelonmättade fetter som skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar och stimulerar insulinkänsligheten.
Så för er som lider av diabetes typ 2(drabbas ofta äldre, vanligt runt 40) är nötter riktigt bra. Dom som har diabetes typ 2 har inte insulinproduktionen helt försvunnit, så nötterna ska då alltså stimulera produktionen av insulinet. Nu säger jag inte att det inte funkar för dom med diabetes typ 1(får man oftast i tonåren eller som barn), men där brukar insulinet oftast ha upphört.

Så mer nötter på fredagskvällarna! :D 

För er som försöker gå upp i vikt är nötter ett väldigt bra alternativ! Men då snackar vi inte bara fredagskvällar, utan försök ha det i mat eller kanske ta lite nötter till mellanmål. Jag vill jättegärna gå upp i vikt så jag tänker försöka äta ganska mycket nötter så kan jag meddela sen om jag märker någon skillnad.

Jag kommer komma med mer förslag om bra fetter någon annan dag, det här var bara en början! 



Ät och njut! ;)


God natt alla söta!

Man kan inte vara annat än stolt över sig själv när man går och borstar tänderna bara för att man inte ska äta av det där godiset som ligger på hyllan och ser allmänt inbjudande ut!

Men nu är det sovdax i alla fall, även fast jag egentligen får äta godis nu :D

Kunde inte sluta kolla på The fast and the furious, blir så tokig i bilarna så var bara tvungen. Men nu ska På spanning med Bridget Jones få rulla i någon minut, somnar nog ganska snabbt!


okej???

Okej jag är verkligen helt värdelös på allt som har med datorer att göra haha :P inlägget innan vet jag inte va det var haha

Äntligen hemma igen!

Idag träffade jag våran sjuksköterska och pratade insulindelegering :) ÄNTLIGEN! Där jag jobbade innan och fortfarande jobbar ibland tjatade jag i ett år för att få delegering, men icke sa Nicke det enda jag fick som svar då var typ "du är ju undersköterska, du borde kunna ge insulin redan..." blir så irriterad när dom säger så för det är deras uppgift att ge insulin :S egentligen är det ju sjuksköterkans uppgift att ge medicin också men dom lägger över den uppgiften på oss.



Jag påväg till jobbet efter skön rast :)

Aja nu är jag hemma i alla fall :) riktigt skönt, kom t.o.m ifrån lite tidigare. Så nu är det te och smörgås och film som gäller till jag slocknar hihi.
Jag hade lite funderingar på ifall jag kanske skulle sitta upp till tolv så att jag får äta liiite godis innan jag går och lägger mig haha, men tror inte det är värt det, tänkte kliva upp lite tidigare imorgon bitti, ska hinna diska, dammsuga, moppa golvet och träna innan jag glider iväg och jobbar 15;30.

Just nu kollar jag på The fast and the furious Tokyo drift, men jag har sett den så många gånger så jag är lite små less på den faktiskt :/ några tips på bra filmer?



Men det är bra snygga bilar i Tokyo drift! Mazda RX-8 <3 (bilen på bilden)


Blänker som hundballa i månsken

Nu har jag varit en sväng på ÖB och köpt skurhink, mopp och dylikt, nu ska det skina här hemma :) och lukta rent och gott!

Köpte  även Geléhjärtan åt mig själv haha, och Pringles. Det börjar bli riktigt svårt att inte äta något godis eller chips under veckodagarna kan jag säga!

Kommer jobba mellan 13;45 och 22;00 idag... riktigt pain men det är pengar.

Om jag orkar så skriver jag något när jag kommer hem sen igen.

Vad har hänt med tvn?!?!

Jag kan inte kolla på kanal6 knappt! Det är jätte grusigt :( och det är på den kanalen som alla program mitt på dagen är, Xena, Smallville (okej jag följer det verkligen inte men tidsfördriv haha) och Våra värsta år.
Men något jag saknar är Hercules, jag såg att han var med i ett av avsnitten på Xena igår, jag har säkert sett nästan alla avsnitt av Xena, va helbesatt av dom när jag var liten haha



Mina idoler som liten haha


Här tränar vi RUMPA! :D

Jag och Ebba kom precis in efter att ha gått en promenad på en och en halv timme! Det är så skönt att känna hur det bränner i asset hahah. Så nu ska jag köra några rumplyft, dricka lite te, äta något sen går jag till sängs och läser, blev JÄTTE trött... Okej jag får verkligen inte glömma tvätten haha!



Haha måste ju bara säga att jag digga den här rumpan :D haha

Dagens clever!

Tänkte fortsätta lite på spåret som jag var inne på igår om att acceptera och respektera varandra. Det handlar ju inte enbart om att andra ska acceptera en själv man måste kunna respektera andra också. Man kan verkligen inte gilla och gå ihop med alla men man kan om man vill respektera varandra. Om man inte respekterar en person så kan man ju inte förvänta sig att den ska acceptera en. Det här inlägget tänker jag försöka nå ut till många som jobbar med människor. Jag jobbar inom hemvården och åker hem till olika personer, jag har dock den turen att ifall jag inte går ihop med någon så slipper jag självklart åka dit, men jag brukar försöka ge alla en chans, än så länge så finns det ingen som jag har så svårt med. Men det finns många fall som andra i min arbetsgrupp har svårt med andra, det finns ett som speciellt handlar om respekt, jag kan ibland tycka att det visas så lite respekt mot den vårdtagaren med tanke på att vi är så många och hon är helt själv. Det första jag tänker på när jag går in till en person är "den här personen betalar för att jag kommer och hjälper han/henne, så jag ska göra allt jag kan och hinner för att få den personen att må bra!"
Känns som att jag svamlar väldigt mycket, alltid så när jag börjar skriva om något så blandas mina spekulationer in i texten, haha.

Men om jag ska dra allt i någon slags sammanfattning, så det jag vill ha fram är att vill du bli accepterad respektera dina medmänniskor!

Ibland undrar man!

När jag kom till jobbet idag så hade dom typ sovit hela förmiddagen eller nåt för dom hade 5 pensionärer kvar! Hur lyckas man!? Det var riktigt pinsamt för det var ju bara vårdtagare med lunch besök också så jag fick försöka förklara mig något som jag inte hade en aning om när jag kom till dom, dom som jobbade på fm hade ju inte fått larm heller och dom sa inget om varför dom inte hunnits med! Men det är tur att man är så popis bland alla äldre ;) alla älskar en i alla fall.

Nu rullar Harry Potter här hemma ^^ Va sååå sugen på att se någon av dom filmerna så det fick bli Fenixorden. Vi har tvätt-tid idag också så måste sysselsätta mig här hemma medan man väntar :) ska ut på promenix sen efter maten. Känner att jag måste röra på mig!





Ni får vänta liiite till på dagens tips ;) antingen så blir det en uppföljare av gårdagens eller så kommer det handla om mat och vikt :) Ska då tillägga också att det jag skriver är enbart mina egna åsikter och erfarenheter, inga speciella studier inblandat om det inte är något som jag lärt mig förut i något samband!


God ännu vitare morgon!

Att det aldrig slutar snöa! :o Nu är det ännu vitare ute igen! Jag förstår inte, hur mycket snö kan det komma egentligen...

Idag jobbar jag en rätt soft tid 12-16 i Almunge ^^ en dam vi åker till här i Sävja sa en ganska vettig sak till mig igår, att det inte är så värt att åka så långt för en så kort tid. Kände att det låg någonting i det, men vill man träffa dom där ute så får man köra på den stilen :D

Jag klurar på ett sånt där smart inlägg som jag kan skriva om senare idag, vill inte komma med något spontant utan att tänk lite innan.. Tror jag har en liten aning om vad jag ska dela med mig av, men ni får vänta till senare i alla fall höhö.

Nu måste jag slänga i mig min frukost och sedan slänga mig in i duschen! Får bli bil till Almunge tyvärr, vakna lite försent för att hinna med buss utan att stressa sönder ><


Sovit omedvetet hela dagen?

Kom precis hem efter att ha jobbat över en halv timme, en timmes rast nästa gång JA TACK! Den här kvällen på jobbet har varit lite halv galen, har liksom hänt saker hela tiden så vi har fått ändra hit och dit på planeringen osv osv... Det kan vara rätt kul ibland när det händer lite saker, kan vara lite jobbigt att försöka sitta en halv timme hos varje person, men när man är så trött som jag varit idag så var det långt ifrån kul... Vet inte när jag var så här trött när jag jobbat kväll senast, brukar annars vara den som är lite piggare, men på dagen vara helt slut. Har i och för sig en vettig förklaring som jag får skylla mig själv för :P men kan på samma gång inte påstå att jag ångrar det.

Imorgon blir min dag typ lika händelselös, jag jobbar nämligen varje dag den här veckan... Men vi får se ifall man kanske går ut på fredag efter att man slutat klockan 22, skulle vara kul ifall man inte är jättetrött, om inte annat så lär man ju ställt om dygnet vid det laget för jag jobbar kväll torsdag, fredag och lördag, gjorde ju det idag med.
Svammel svammel och ytterligare lite svammel, blir tyvärr så när jag är så fruktansvärt trött!

Men jag tänker försöka läsa lite i min bok nu, Mannen som log, en av Wallander-böckerna skriven utan Henning Mankell. Jag avgudar dom böckerna. Det är en av dom få böcker som jag verkligen kan slappna av och komma in i och leva mig in i boken, händer sällan kan jag säga! Men jag kommer säkert somna efter en sida den här gången haha.


Dagens clever

Det här tycker säkert folk är väldigt simpelt och självklart, men jag tror många omedvetet inte tänker på det i situationer t ex som när man ska träffa någon person man tycker om, ska på dejt med någon man kanske aldrig träffat innan eller kanske bara ska träffa ett gäng med nya människor. Att vara sig själv är så viktigt, om personen/personerna man träffar inte kan acceptera det så är det i alla fall inget att hänga i granen. Att gå omkring och låtsas vara någon man inte är, alltså vara tillgjord straffas oftast i slutändan.

Tänk aldrig tankar som "tänk om han/hon inte tycker om mig för den jag är, hur vill han/hon att jag ska vara" tänk snarare, även fast det är skit hårt ibland "tänk om han/hon kommer tycka om min personlighet, om inte så var vi ändå aldrig menade för varandra..." allt hänger på personkemin! Ta aldrig åt dig, det är varken fel på dig eller den andra parten!



Våga vara dig själv, det är då man hittar dom som ger en ljus i livet :)


 Måste ge ett tips på något som är VÄLDIGT gott som jag smakade nyss, rostad macka med getost och honung på! Så sjukt gott!

Mami

Detta va lite pinsamt, en kille kom på besök inatt haha till mig och jag hade helt glömt bort att min mamma skulle komma idag typ vid den tiden vi vaknade haha, kändes lite pinsamt hehe...

Jag ska skriva ett lite längre inlägg snart! Ska säga hejdå till mamma och kanske hinna med en promenad först :) sen har jag faktiskt ett litet tips att dela med mig av!


Sweet dreams or beautiful nightmares

Nu ska jag köra på min skönhetssömn som vanligt :) jag måste bli bättre på att sova för snart blir mina svarta ringar under ögonen lika stora som svartahålen ute i universum, vilket är fara och färde för Ebba som kommer sugas in.

På tal om Ebba (min room8) så kom hon med bra förslag angående min blogg idag, mer tips till folket! Så jag ska fr.o.m imorgon försöka komma med något slags tips varje dag, om jag inte har något tips på lager så har jag säkert någon rolig kommentar från Ebba att bjuda på ;)




Hahaha Sov gott ;)

Piano?

Mitt piano bara står och samlar damm... spela lite kanske? :) Jag vet vad jag ska satsa på det här året, jag ska bli riktigt bra på att spela piano :D gu så skoj! Frågan är varför jag slutade?.... Tycker det är ganska avslappnande att bara sitta där och plinka. Därför ska jag gå och göra det nu. Tända lite ljus och köra järnet! Für Elise here I come!



Orkade inte ta kort på mitt piano eller kanske borde kalla det Keyboard :P men en sån här pärla har jag :) Fick jag av mamma och Nisse i födelsedagspresent för lääänge sen, lätt en av dom bästa presenterna jag någonsin fått!


Kläder <3



Det är en ganska suddig bild därför jag lägger upp den i lite större format :) äntligen fick jag min Musse Pigg-tröja ^^
Nu har jag lite nya tröjor i alla fall, känns skönt. Annars brukar det bli typ hmm va ska jag ha på mig? Ja men ja tar den ja har haft alla gånger innan :P okej så pass illa kanske det inte är, men känns som så ibland haha

Nu har jag bara ett annat problem! Ni vet ju hur jag ser ut nu, i alla fall dom som följt min blogg hyfsat. Jag har ingen som helst aning var jag ska ha på mig på min inflyttningsfest? Om ni har några bra ideér så dela gärna med er :D dom är varmt välkomna! Vi ska först ha förkrök hemma i vår lya sen ska vi dra ut, så det måste passa in lite när man går ut och dansar sen :) Så kommentera GÄRNA! :)

Formligen död..

Haha idag har jag varit helt lam på jobbet. Folk har typ inte hört vad jag säger bara för att jag verkligen inte pallar prata, sen har jag bara glidit fram och gäspat hos alla vårdtagare, så pain!

Ebba jobbar kväll så jag tänker typ titta på tv och SOVA! Självklart så ska jag lägga upp bild på alla mina nya fina tröjor, bara jag får arslet ur vagnen :P


Bra beskrivning på person!

Han är inte så smal så att alla syns...

Mannekäng!

Jag vet inte om jag berättat men alla mina fina tröjor som jag beställde från LaRedout har kommit! :D Okej alla förutom ett, beställde 6stycken. Alla satt som pricken över i, så är nöjdnöjd ^^

Ni får se bild imorgon! Jag ska först köra lite mannekäng för Ebbsan ;)


Finns inge bättre!

Godis, framförallt Maltesers! Riktig orgasm-varning där kan jag säga, haha...

Och Ebba har skapat en kuk-hus-klan!



Sååå heta :P

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva idag :o ledsen att behöva göra er besvikna! Men jag har enbart jobbat och tränat, ingen vidare rolig dag med andra ord :/

Där satt den!

Vi äter parabola steorider för att bli mer uthålliga framför tvn...  Den säger allt!


Spännande

Haha nu vet jag hur det känns att komma hem när Ebba har en dejt i alla fall :D Va no problemo!

Måste sova nu, ska upp snart igen känns det som :(


En minimal del av mitt liv!




Bilder från konfirmationen haha, man såg ju inte alls ut som någon fjortis.... Hur gammal var man när man konfirmerade sig? 14 eller 15? :P



Erik när han va lite mindre :D han tyckte inte om när jag klippte honom :o förstod ingenting haha




hahaha kände mig väldigt het i den där knappnålshjälmen! Vet inte vilket år det här va



Jag och Erik goes wild i den enorma pulkbacken!




Tror jag åkte med den här moppen max 3ggr hahah, här va jag i alla fall 15, fick hjälmen och moppen (så länge jag bodde hemma, det är Nisses egentligen) i födelsedagspresent, vem fick inte det i 15 årspresent? ;)



Gillar Eriks min :D han verkar tycka om att ja pussar på honom haha

 

Älskar den här bilden, ingen rolig bild men den här och den ovanför är i alla fall taget samma vår/sommar-06



Jag inför balen i nian hahah inte alls fuskbränna ;) Måste säga att jag diggar hållningen



Lejonet anfaller Lukas!



Här är Erik 1 år :D big head hahah



Ja va säger man? Hahahah



Trion (jag, mamma och Hanna) sålde korv! Vilket vi var bäst på ;D Jag hade kort hår här! Undra om inte ja va typ 15 här



Erik kommer aldrig behöva bekymra sig över att vara ute gällande håret i alla fall ;)



Titut!




Inte för att skryta men, här brukar jag ägna en del av min sommar ;) på våran ö som ligger helt underbart till! Måste då lägga till att skäret som vi är påväg till med båten är inte själva Lappön, men det är vårat skär ;)




Jag bakom den heta regnkappan hahaha



Visserligen från första året på gymnasiet men herregud Ebba så vi ser ut hahah




Har så underbara små bröder :D





Känns bra...

Slutklämmen får bli...



...en överlycklig Nisse (mammas kille) hahaha

Nu ni!

Vill bara förvarna er lite haha, jag kommer den här kvällen försöka lägga upp massa gamla bilder jag hittade på vår gamla dator här för några kvällar sen, ni kommer kunna skratta gott kan jag lova, speciellt ni som känner mig nu och kände mig då..

Pannkakor!

Idag har det varit mycket städ här hemma ;) Ebba ska ju nämligen få lite manligt besök ikväll medan jag är hos mamma och agerar barnvakt, olalaa

Men nu var det lunchdags i alla fall och det fick bli pannkakor <3 Äntligen!



Jag älskar när Findus fyller år och Pettson gör pannkakstårta! Man blir sååå sugen på pannkakor med glass då ^^ 


Spontant är bra! :D

Igår sa ju jag att vi dissade utgång för filmkväll, men jag och Ebba som är så jäkla sköna kände klockan 22.45 efter att ha blivit inte lite taggade av filmen Baksmällan att vi skulle göra oss i ordning fort som fan och åka in och dansa av oss lite. Så jag duschade, sminkade mig, fixade håret och klädde på mig30minuter! Samtidigt så förkröka vi lite smått med en super äcklig shot, vin som blivit dåligt haha och cider!

Sen drog vi in till BJ, blev väldigt lyckat för att vara så spontant :) Fick höra att jag såg ut som Jennifer Love Hewitt, tog jag som en komplimang men antar att det bara var en klyschig raggningsreplik ;p



Skulle ju inte banga på att se ut sådär :P



Jag och Ebba, i fett taggat tillstånd :D



Fin Ebba :)



Mee



Världens äckligaste shot :P Likör 43 och blåbärssoppa hahah



Man mådde typ piss av shoten hahaha



Yeah



Behöver jag säga mer ;)



Fjortis ja visst



Sen var det hemgång 2.30 :)


Ebba humor hahaha





Sånt här dunkar i Ebbas högtalare dag in och dag ut...  o.O

Snällish gubbe :D

Jag fick ju en julklapp av en gubbe som vi går till här i Sävja, okej alla fick men jag tycker det är lite gulligt ändå :D Ullis fick ta min julklapp för jag jobbade inge i Sävja över jul, men idag fick jag äntligen julklappen, vilket var Romerska bågar <3


Såå duktiga!

Jag och Ullis gick till gymmet! Och vände ;) Alla uppvärmningsmaskiner va upptagna! Så vi åkte hem till Sävja och gick en lång promenad istället, det var skönt det med, men lite kallt om öronen...

Men vi har ändrat planerna inför kvällen, istället för att gå ut eftersom att alla bangar :o så ska ja, Ullis och Ebba gå ner till ICA och hyra film, sen kör vi filmkväll med godis, chips och kanske ett glas vin hela kvällen lång! Mycket mysigare! 

Haha måste bara

Igår hade jag en intro med mig igen, jag har lyckats ha en som går intro tre gånger den här veckan med mig :o vet dock inte ifall jag passar så bra med att ha en intro för jag tycker inte om att sitta bredvid när någon annan kör som jag måste berätta hur han/hon ska köra :P som tur va så ville ingen av dom köra pga antingen att dom tyckte mer om att sitta bredvid eller så var det pissigt väglag eller väder haha

Men i alla fall igår då åkte jag med en tjej som va askul haha. Vi pratade om föräldrar som har sexuelldragning till sina barn....

Hon: "Dom pillar på sina barn i badet och så, usch och fy! Alltså det är ju en del av sig själv..."
Jag: "Ja det är äckligt! Ens egna barn! Det är ju som att bli attraherad av sig själv, finns ju i och för sig folk som gör det med..."
Hon: "Ja men det är man ju, man pillar ju på sig själv ibland..."
Jag: "ååååh hahaha då vet jag det!"
Hon: "Nej men usch sånt kanske man inte ska säga!"

Kan säga att det var bra med lite humor igår när man jobba annars hade man nog gått ner sig totalt av stress haha :P

Äntligen FREDAG!

Sitter och äter min frukost just nu efter en jättejobbig natt :( drömde massa hemskheter... man brukar vara glad när man vaknar upp från såntdär men jag hade dåligkänsla i magen även när jag vakna :s  men det börjar kännas bättre..

Jag ska in till stan och träna med Ullis efter lunch. Ska även köpa lite saker, typ bröd, proviva m.m :)

Sen är det utgång som gäller :D vilka som hänger med vet jag typ inte än haha, men det blir nog dunder i alla fall!


Superkvinnan no.1

Måste ju bara få skryta lite om hur stolt jag är över mig själv hihi. Vi har en dam på jobbet som har amputerat ena benet (smalbenet) men hon är sjukt duktig på att stå och så i alla fall, hon har protes såklart. Men idag så var hon bra dålig, magsjuka skulle jag ana.. Jag var helt själv och skulle gå med den här henne från toan till rullstolen, hon går med hjälp av gåbord, mycket längre än vad jag är och rätt stor faktiskt, men i alla fall när hon ska sätta sig ner i rullstolen så svimmar hon av, hon bara sjönk ihop! Jag håller i henne runt midjan och stödjer tanten på ena mitt knä, jag stod självklart upp, men på något sätt sen så lyckas jag slänga över henne från mitt knä till rullstolen, hon var helt lelös! Jag vägrade få henne på golvet för det skulle ta sådan tid sen att få upp henne så med ren vilja så lyfta jag över tanten som är mycket större än mig själv till rullstolen och drog sedan upp henne till rätta där. Kände mig så himla stolt efteråt kan jag säga :D såndär styrka som kommer fram i sånadär pressade situationer, blev varken trött eller ont i ryggen.



Min nya arbetsoutfit! Undra va gubbarna kommer säga.... hahaha 

R.I.P Daffy :(

Fick reda på igår att mina kusiner varit tvungna att ta bort deras hund Daffy. Dom skaffade sig honom i samma veva som vi skaffa Rex (för dom som inte vet så var det när jag var 8 år), så dom har sen valptiden lekt med varandra och får fr.o.m nu fortsätta göra det förevigt. Rex och Daffy är dom hundar som har och kommer alltid ligga närmast mitt hjärta! Blir bara så arg att jag inte fick ta farväl av någon av dom :'(



Vi kommer alltid minnas dig gubben, hälsa Rex! <3 :'(


Lite liv i lyan!

Idag ska jag äntligen få hämta mina älskade växter hemifrån mamma! Ska bli skönt med lite liv i sovrummet :) Jobb ute i Almunge ikväll (14-22) nämligen..


Går inte att ha det bättre!

Jag måste bara säga att jag bor med världens bästa människa! Ebba du är en så sjukt fin person! :D <3

Igår när jag kom hem och var sååå hungrig och ville verkligen inte äta min matlåda som inte innehöll något flottigt och gott hahah då hade Ebba gått ner till Ica och köpt pizza och cola till middag! :D Jag blev så glad så man kunde inte göra annat än typ hoppa omkring i lägenheten en 5 minuter sådär, blev helt överlycklig!



Och idag ska den snälla människan gå till Dinsko och köpa ett par finfina skor till mig (jag betalat såklart skorna själv!) bara för att hon såg att det inte fanns så många i par i min stl kvar, hoppas dom finns idag bara så att inte stackarn går dit i onödan!  



<3


Det gick fort!

Jag och Ebba planerade nyss att vi tänker spara ihop massa pengar sen drar vi en vecka till Los Angeles i Augusti! :D

Los Angeles?

Igår åkte jag och Ebba förbi en skylt med massa destinationer runt om i världen, båda fastnade för Los Angeles! Så nu får vi se ifall vi lyckas spara ihop så pass mycket så att vi kan åka typ nästa vinter eller höst :)


Ny frilla och nya heta skor!! :D



This is new me :D Så sjukt nöjd! Älskar min nya hårfärg! Skorna är Tiamo och kostade 1000 men betalade bara 300:- :D:D:D helt överlycklig eftersom jag alltid velat ha dom här skorna! Fett bra att jag inte köpte dom förut :o



Så nöjd :)

SHIIT JAG KOLAR!!

Intensivpasset höll på att ta kol på mig kan jag säga hahaha, va så sjukt jobbigt! Men jag höll ut hela passet :D Kommer jag lätt gå på fler gånger!

Bloggkoma..

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu haha. Kan ju börja säga vad jag gjort idag och sen vad som hända skall. Jag har jobbat idag 7-16, rätt chill dag om jag får yttra mig. När jag kom hem lagade jag mat, blev som jag sa igår? unkelben currysås med kyckling och ris, blev gott, lyckades med kyckling haha, nu tänker säkert folk, och vad är det som är svårt med att tillaga kyckling, men tro mig jag har tummen mitt i handen när det gäller matlagning :P

Och nu ska jag snart åka och träna med Ullis, ska dö under ett intensivpass, ska nog förvarna Ebba om att jag övernattar på akademiska ifall det inte blir himlen, hehe.. Bricanyl ftw!!

Men imorgon ska jag KLIPPA & FÄRGA håret!!! :D:D:D

Mat,mat,mat&ännu mer mat!

Kom precis hem efter en sväng ner till stan, tränade lite. Så nu sitter jag och trycker i mig lite lunch. Fick bli korv med bröd haha och stuvad spenat i en skål :P Måste laga någonting till middag sen också! Men börjar om mindre än en timme, så vafan ska man göra på mindre än en timme? :s tror tyvärr att det blir köttbullar och makaroner.
Fantasin försvinner helt och hållet när man måste laga maten själv... men jag tror det blir kyckling i onkel ben currysås med ris imorgon till middag i alla fall. Sen ska jag köpa ströbröd så jag kan panera rödspetta :D det är ruskigt gott!



Jag påväg in till stan :)

:( (:

Igår fick jag jobba till 22 på grund av att en kollega till mig va med i en bilolycka påväg till jobbet i fredags. Hoppas du mår helt ok åtminstone och repar dig snart Peter!! :( 
Det känns så sjukt tråkigt att jag kanske inte kommer jobba så mycket mer i Almunge...trivs jättebra där! Underbara personer man jobbar med, har aldrig tråkigt och det går bra varje dag bara för att alla är så samarbetsvilliga och duktiga, kommer sakna dom...

Över till det positiva, körde en sprillans ny bil på jobbet igår :D men såklart så skulle det vara pissljud i bilen bara för att jag tänkte att i vår andra Auris så är det asbra ljud, men det ska alltid vara riktigt dåligt ljud i ssk- och sjukgymnastens bil. Men det var inte helt fel att glida fram i en bil som bara vår arbetsledare kört någon kort vända tre ggr innan ;)



Så här härligt får jag ha det när jag jobbar ute i Almunge/Knutby :) Här körde jag dock våran lille Polo, bästa bilen, helt sjuktljud för att vara så liten, så om ni är ute i skogarna och kör och ser en liten vit polo kommunbil körande förbi som popar järnet så är det nog jag :D
 


Ny bilen :D supernice! Om jag skulle få välja en ny Toyota så skulle jag lätt ta en Auris! (Våra bilar är inte vita längre!!! Okej inte dom nya bilarna i alla fall :P )

Nu ska jag ringa till frissan och cvl...weay!

Sov gott du store

Kom tillbaka till lägenheten för en stund sen, så nu ligger jag i min underbara säng och tänka satsa på lite skönhets-sömn. Nästa vecka är det nya hårdare tag som gäller. Jag och Ebba inför nämligen godis/chips-förbud på veckodagarna!!! Jag har ätit olagligt mycket sötsaker den här helgen så det ska bli bra med lite ordning i tillvaron... Inte nog med förbudet så startar jag med lite träning på det. Min förkylning försvann lika snabbt som den kom *överlycklig* :D:D


RSS 2.0