Gónattens!

Nu slänger jag in handduken och tackar för mig!

Kort sammanfattning av dagen;
Jag och Alvin har inte gjort ett skvatt! Bara tagit det lugnt och myst i hög nivå! Blir troligen samma sak imorgon då det även då ska bli nederbörd... Men behövs det med! :)


Babygym!

Gudsgåva till bebisar! Alvin fick ett babygym med mumintrollet av sin farmor, VÄLDIGT uppskattat! Så skönt att kunna lägga ner honom bland alla mumintroll när han ledsnat på att kolla på sin mamma haha. Han ligger och tränar för fulla muggar, "pratar" och kollar in alla fina färger. Så bra träning att han blir härligt utmattad och somnar som en stock sen när det är vilotime! :)


*fel*

Gick inte att lägga upp bilden


Gulligt värre!....

Far och son ligger just nu och snarkar i takt! Härligt för morsan som försöker sova :P

(bilden är tagen för ett tag sen, kändes bara väldigt passande)


Grattis till mig!

Börjar min födelsedag med att drömma en HEMSK mardröm! :(

Resten av dagen tänker jag inte göra någonting!


Lyckligare kan ingen vara!

Jag har världens bästa människor omkring mig!

Som jag berätta tidigare höll vi kalas för mig idag eftersom jag fyller år på måndag. Det blev så grymt lyckat! Mina morföräldrar, styvfarföräldrar, mamma, styvfar, små bröder, sambo och älskade son förgyllde min dag!

Fick även galet bra presenter, presentkort på klädbutiker (hur bra som helst för en person som får föräldrapeng och vuxit ur alla andra kläder) och en bärsele!! :D


Kalastime

Jag fyller mina 22 försomrar på måndag (vilket gör mig lika förvånad varje gång då man har lite annat att tänka på om dagarna), men i alla fall så hålls det kalas idag, så det blir fullt ös medvetslös hela dagen, får hoppa på att man piggnar till under dagens gång, just nu har jag svårt att hålla upp ögonen! ><


Morsning!

Startar dagen med mina större ögonstenar! (små bröderna)


Underbara liv!

Idag beger vi oss ut till min mamma, Alvins mormor, som jag längtat! Och inte nog med det så är det och ska det förbli bra väder, hur underbart är inte det när man är ute på landet! Plus att mamma är ledig imorgon så man får lite vuxet sällskap innan helgen!



Men innan det ska Daniel bli pappa på papper ;)

Va meningen att vi skulle på bankmöte idag egentligen, men bank-kvinnan är sjukskriven så får bli någon annan dag... Det enda negativa idag, men det löser sig genom att boka ny tid!


Morgonmys med pappsen!


GAH!

Jag dör va varmt det är i vårt sovrum! Rena medelhavsvärmen!


Hissa och dissa!

Idag tänker jag hissa och dissa samma sak faktiskt! Nämligen Ica Ettan här i Västerås...

Dissa:

Jag tog med mig Alvin i barnvagnen till Ica Ettan idag för att inhandla lite saker som behövdes till maten. MEN så fort vi kom in så tog det stop! Verkar inte vara meningen att man ska kunna gå in med barnvagn i den livsmedelsbutiken. Inte ens när man mötte en person med enbart korg så kunde man passera... Inte okej! Ska tillägga att det INTE va många som trängdes där inne dessutom och vår vagn är inte stor, ändå fick man spunk!


Hissa:

Jag har sen Alvin föddes varit lite halvt beroende av lättdryck, dricker lätt en liter själv under dagen, plus kanske lite till! Så att dom säljer 6st för 25:- kiviks lättdryck är extremt positivt!



Helt plötsligt blåser dagarna iväg!

Jag gick på mammaledighet 60 dagar innan beräknad nedkomst, det var 60 av dom längsta dagarna i mitt liv! Men nu när det "lilla"-livet kommit springer dagarna iväg så man knappt hinner reagera!

Man kan inte planera dagen ut efter hur man själv vill ha det (än så länge i alla fall), här är det Alvin som bestämmer. Men jag gillar det! Nu måste man hinna med dom saker man annars kunde strö ut över en hel dag på några timmar här och där när pyret sover. Resten av tiden ägnar man åt amning, bajs, kräks, "lekande" och MASSA kärlek&gos!


God morgon världen!


J*kla stolt morsa!

Va på BVC tidigare idag för att väga och mäta familjens ögonsten. Vår "lill"-fis på 3 veckor har på en vecka lyckats lägga på sig 530g :D det som gör mig så grymt stolt är att jag helammar!
Trodde aldrig jag skulle bli en nojig mamma gällande amning, men nu förstår jag känslan!

Från det ena till det andra, jag har även hittat en app så jag kan blogga direkt ifrån mobilen! Underbart ju, då har jag inga ursäkter, plus att fler bilder kommer läggas upp ;)


Nästan ett år senare!

Inte första gången jag försöker, men nu känns det som att jag äntligen skaffat mig ett roligt liv plus en fungerande dator, SÅ I give it a try för sista gången med att blogga!

Jag har hittat den rätta, flyttat till Västerås och blivit mamma! För mig har livet jag drömt om precis börjat!

Den 2 maj 2012 kom min älskade son Alvin till världen! Efter 9 månaders väntan går det inte att beskriva känslan när man äntligen håller det lilla livet i sin famn!

 

Alvin

Jag börjar så men jag vill lova att det kommer uppdateras flitigt nu när jag är mammaledig och har något roligt att skriva om!


RSS 2.0