The first day

Det blir inte så mycket bloggande nu när jag befinner mig i Härnösand, glömde alla sladdar också så kan inte lägga upp bilderna som tas. Så dom får ni vänta med till typ måndag eller tisdag nästa vecka :)

Men i alla fall, när vi anlände till Härnösand i onsdags efter att jag jobbat 7-12, så hände inte så mycket vi satt mest framför tv-n och chilla, det tog 4½ timme med bil hit.

Det är riktigt härligt väder här! Var det både igår och idag, ska vara det ända t.o.m söndag när vi åker hem tror jag. Men igår då tog vi oss en lång promenad runt om i Härnösand, gick först till Dollar store och där hitta man såklart massa bra saker, en såndär spagettiburk som jag måste skaffa, fick nästan spagetti över hela golvet här om dagen, var inte så skoj haha.
Sen fortsatte vi mot den "stora" staden haha, där blev det mest titt på bokrea. Köpte en kokbok Viktväktarnas med massa nyttiga recept, det är inte som man kan tro massa maträtter med typ helt fettfri mat. Köpte även "sju sorters kakor" finns massvis med goda recept i den kan jag säga :D jag smaskade t.o.m i sömnen när jag läst i den innan jag somnade haha.
Sen fortsatte vi hemåt.

Det sista sådär roliga vi gjorde igår var att åka bandvagn, det var riktigt skoj! Jag blev ännu mer sugen på att göra lumpen efter det... överväger ganska mycket på att göra lumpen men vi får la se hur framtiden utspelar sig...

Bilder från gårdagen kommer som sagt senare..



Idag ska vi gå och hälsa på min farmor och farfar :) där fikar man såklart i mängder hihi, gottigotti! Det ska blir riktigt mysigt :)

Sen får vi se hur kvällen ser ut! :)

Kommentarer
Postat av: Emilia

åh , mysigt med en självklar fika hos farmor och farfar. kul med härnösand!

2010-03-05 @ 11:48:15
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Okej, än så länge har det inte hänt direkt mycket. Jag föredrar böckerna.

2010-03-05 @ 13:10:47
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Trevligttrevligt :D!

2010-03-05 @ 15:25:25
URL: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: Pam :)

sv: jaha okej!, :D



2010-03-05 @ 16:47:54
URL: http://soetpam.blogg.se/
Postat av: MODEINSPIRATION

Jag tror det är en väldigt häftig upplevelse att göra lumpen!

2010-03-05 @ 19:07:02
URL: http://www.modeinspiration.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0