Fredaaaag!

Fredag igen! Helt galet va tiden går fort! Lill-fis är redan 5 veckor och har lagt på sig 1685g sedan födseln, så han är nu uppe i 5,3kg! Vilket dessutom har resulterat i att stl 62 börjat användas flitigt, 50 och 56 börjar sakta men säkert läggas undan!

Solen har även hittat tillbaka! Börjar förhoppningsvis bli sommar igen! Dom där 6 graderna och regn kan få vänta till hösten är välkommen på riktigt...

Kör även en liten uppdatering över hur dom senaste dagarna sett ut;

Tisdag;
Åkte iväg på lunchdejt med en hög andra mammor med barn, riktigt mysigt och trevligt! Både att träffa nya människor och att man kunde ta lärdom då deras barn är några månader äldre än Alvin :)
På eftermiddagen plockade vi upp Ebba som vi tog en långpromenad, fikade, åt middag osv med, även det mycket mysigt!

Onsdag;
Sveriges nationaldag! Firades med mjölkstockning, huvudvärk och borttappad plånbok! Mjölkstockningen är nu borta även huvudvärken och plånboken är åter funnen!
Min kära far var över på besök då han hade ledigt från sitt jobb nere i Stockholm och inte orkade åka cirkus 45-50mil hem igen över en dag. Blev inte mycket gjort men alltid kul och trevligt att ha sin pappa över och Alvin fick träffa morfar :)

Torsdag;
BVC på morgonen/fm. Blev stressigt då det var kräk-kalas här hemma på morgonen vilket ledde till ett morgonbad. Men vi hann allt innan det var dags att bege sig, okej vårt hem såg ut som ett bombat krigsfält...
När vi var klara på BVC var det bara att springa vidare och plocka upp Moa vid stationen :D det var LÄNGE sen jag träffade henne sist och hon fick träffa Alvin för första gången!
Vi gick runt en stund på stan. Jag blev en bikini, två jumpsuits och ett par skor rikare, även Alvin blev en one-piece och en träningsoverall rikare. Mycket nöjd med inköpen. Vi begav oss sedan hem för att pyssla om en bökig Alvin för att sent som tusan lyckas fixa lite mat till oss vuxna också.

Idag blir det inte många knop gjorda vill jag lova! Ut och sola står på tur, men annars en lugn dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0