Sommar sommar sommar...

...det är dans i folketspark!
Dom senaste dagarna har jag längtat tillbaka till barnsben när man hade sommarlov i evigheter och man åkte till Tyresö på midsommar för att äta god lunch/picknick och dansa till "små grodorna".
När man i juli åkte till Lappön och ägnade flera veckor där tillsammans med mormor och morfar och Hanna. När morfar på kvällningen då det började bli så där mörk så fotogenlamporna var tvungna att tändas och man elda i vespisen för att få varmvatten till disken vissla i takt med jazzen som fyllde högtalarna på den batteridrivna radio. Därav gott folk har jag inga som helst problem att lyssna på p2. Det var tider det! Men dom är förbi och är blotta minnen, är dock VÄLDIGT tacksam att min unga mamma lyckades ge mig en så minnesvärd och underbar uppväxt.
Min pappa och farmor har även dom gett mig helt underbara barndomsminnen från torpet och alla andra äventyr man fått uppleva tack vare dom. Jag hoppas att jag kommer kunna ge Alvin en minst lika bra och minnesvärd uppväxt!
 
Nu jobbar man och sliter, försöker tänka positivt men till och från är det så stressigt och dålig stämning på jobbet så det nästan är riktigt motigt att ta sig dit.... Men det är ju ett måste och är glad att jag åtminstone har ett jobb!
Jag kommer ägna heeela midsommarhelgen där vilket känns ännu motigare då jag helst skulle vilja sitta ute på Sollenkroka och äta gott och umgås med trevligt folk, men den tiden kommer väl... När man antingen är pensionär eller lyckats hitta ett jobb med bättre arbetstider (alltså aldrig mer kväll och helgjobb).
 
Min lillebror Erik (10år) kom hit igår kväll och stannar till imorgon, har varit grymt uppskattat av min lillfjärt Alvin, Erik är hans stora idol kan man minst sagt säga, vilket är väldigt kul att se då det verkar väldigt ömsesidigt!
Det är även kul för mig att få ta hand om små bröderna ibland, bor man inte hemma och kan göra det så får man ta med sig dom hem då och då! <3
 
 
<3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0